ЧРД! Николета Лозанова очаква най-успешната си година досега! Вижте какво си пожела водещата за празника

https://hotarena.net/laifstail/chrd-nikoleta-lozanova-ochakva-nai-uspeshnata-si-godina-dosega-vijte-kakvo-si-pojela-vodeshtata-za-praznika HotArena.net
ЧРД! Николета Лозанова очаква най-успешната си година досега! Вижте какво си пожела водещата за празника

Николета Лозанова навърши 28 години днес, на 30 ноември, и направи своеобразен анализ на постигнатото досега, видя HotArena.

 

В личната си Фейсбук страница тя отправи послание и пожелание за рождения си ден.

 

„30.11. Докато начертая мечтите в съзнанието си, и вече ми се налага да ги изживявам... и така 28 години! Изминалата надхвърли очакванията ми, но интуицията ми подсказва, че тази лична година, която стартирам сега... Ще бъде по-емоционална, успешна и запомняща се, от всяка друга досега!“, написа Николета в социалната мрежа.

 

Като колаж, тя постна своя снимка, на която пише с присъщо самочувствие: It’s my birthday! Bow down bitches“ (в превод: „Днес е рожденият ми ден! Поклонете се, кучки“).


\"\"

 

За отрицателно време постът събра десетки коментари и поздравления за личния празник на тв водещата.

 

Още късно снощи благопожеланията за рождения ден на Николета започнаха да валят на страницата й. Нейни фенове, близки и приятели пожелаха да бъде щастлива и обичана и винаги толкова красива…

 

30 Коментара

Ч.Р.Д.

преди 8 години

курволета, пожелавам ти да станеш истинска майка и да обичаш детето си както една НОРМАЛНА майка. Да не се събличаш повече и да седнеш да поучиш малко, защото ти липсва умствен капацитет.

Коментирай

Петя

преди 8 години

Честит рожден ден на най-големият боклук на България-Боклуколета Куртизанова!Пожелаваме ти еднопосочен билет до Сирия с надеждата да се отървем от теб завинаги.И стига писа колко успешни ти били годините..всички знаем,че мечтата ти от малка е била да бъдеш елитна проститутка и ти си стана точно такава...оранжева,проскубана и злобна

Коментирай

lili

преди 8 години

да е по -малко злобна и да е повече смирена--ima ot ednoto ima w izobilie ,a ot drugoto lipsa

Коментирай

Трол

преди 8 години

Хора,смятам,че точно ние коментиращите тук трябва да пратим Николета Лозанова в забвение!Затова....:НЕКА КОМЕНТИРАНЕТО СПРЕ СЕГА!! И да е завинаги под всяка статия за това.....нещо

Коментирай

ei nikoleta

преди 8 години

4rd, dano ne dojiveesh do sledvashtiq si rojden den! Oturvi sveta ot krivozubata si konska mutra kurvo, mri gad dolna

Коментирай

.

преди 8 години

Разби си семейството, което има едва 2 години, но годината й била от най-успешните!? WTF? И с туй начертаване мечти- мила много ди личи, че не си го писала ти...

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Някой научил ли е каква и е тарифата? Сигурно 10-15 бона?

Коментирай

ради

преди 8 години

ДО ЖОРО ВИЕ ДА НЕ СТЕ ЛУД БЕ ЧОВЕЧЕ КАКВИ 10-15 БОНА. КОГАТО ПОСЕЩАВАШ ОНОВА С ДВЕТЕ НУЛИ / А ТАЯ Е КЛОЗЕТКА/ТАКСАТА Е 1ЛВ.ТАЯ И ТОЛКОВА НЕ ЗАСЛУЖАВА.

Коментирай

ИВО

преди 8 години

ех ама БТВ защо не празнува със своя контригент!? та тя е със силикона /развява ги като знаме ръкомахайки като катаджия/е синвола на теле физията. ей Станоев ли си Станев /директора на бтв/ли си купете и за подарък безплатен престой в псхио отделение.нали има такова предаване вярваме в доброто .защо не и направите добро като ни отървете от това недорузомение,недоразвито както умствено така и физически същество

Коментирай

WTF

преди 8 години

Сега ми стана ясно защо от ранна сутрин имам силни позиви за тоалетна и гадене, а то било един своеобразен празник на к...ите, пардон Клозета. Отивам да се пукна от яд, че не съм станала силиконова курва от 13 годишна.

Коментирай

Psychotic

преди 8 години

Харесвам я, но ще си позволя да се включа в това пожелание. И не на последно място, ще пожелая здраве на нея и близките и.

Коментирай

azz

преди 8 години

За Николета явно излагацията няма почивен ден -ама събота ли е, неделя ли е, празник ли е ... тя все гледа да се изложи. Жал ми е за николета, защото е емоционално и душевно осакатена. Тези липси за съжаление не могат да се запълнят с пари ли дрешки на ПП. Поне глупостта, която й е в повече, я кара да не осъзнава някои неща и да си живее "щастливо". И николета, не си Божинова, моето момиче.Много отдавна не си Божинова!

Коментирай

taq pa

преди 8 години

Голям праз, че имаш рожден ден :Д И щом наричаш успешна годината, в която мъжа ти те изрита, защото се шибаш с още 10 чичака за кинти... каква ли ще е новата ти година........... дано ти подарят престой на тихо и бяло място за няколко месеца

Коментирай

Guillotine

преди 8 години

Daje i v denq na rojdennia si den e izpulnena sas zloba i omraza. Ta si zabravila pod posta si da napi6e6 OT NAI GOLQMATA KU4KA HAHA. Zlobno i ne4istoplutno ne6to!

Коментирай

Петя

преди 8 години

Миндолето,правят ли те на гъз моето момиче?!Всички ти се присмиват каква мръсна торба с вируси си!И си куха като манерка!Да те прибират вече в психодиспансера да лекуваш шизофренията си или направо на почивка в Сирия-от там поне жива няма да се върнеш!

Коментирай

kat

преди 8 години

Kakva nagla tvar ...Koi i za kakvo triabva da ti se poklania KU4KO ???

Коментирай

Лилия

преди 8 години

Момиче, трябваше ли и днес да използваш малката душичка за реклама ??? Като майка те питам ? Като човек те питам, бе ? Трябваше ли това детенце сладко да гледа в теб, уплашено, дали си казва наизустените реплики и трябваше ли, животно такова, да го караш да целува някаква покана с твоя лик, докато го снимаш ?????? Кажи бе, изроде ? Защо бе ? Толкова не можеш ли да я гушнеш, да се снимате заедно, да я целунеш, да я погалиш ? Какво го караш да прави детето бе, уроде ??? Да целува някаква проста хартия с твоя "божествен образ" !!!!!!! Николето, не си майка ти, изрод си !

Коментирай

НЕНОРМАЛНИЦА. Таз съвсем е изтрещяла. Все по-зле става.

преди 8 години

"Bow down bitches" ????? НЕНОРМАЛНИЦА. Таз съвсем е изтрещяла. Все по-зле става.

Коментирай

Bitch

преди 8 години

Поклон... Дълбок поклон...

Коментирай

Сияна

преди 8 години

Какво сте очаквали от ИЗРОДА МИНДОЛЕТА ЛОЗАНОВА? На клада да я изгорят тази циганска твар ще й е малко... детето и неговите деца ще й плащат греховете на тази проститутка, те нямат изплащане!! Горкото й момиченце! С нищо не е сгрешило, за да живее с този болестотворен ИЗРОД

Коментирай

Виктория

преди 8 години

Ами на 28 г. със съсипан брак, 1 /прекрасно/ дете, просто всички к.чки ти ''завиждат''. Може да ти се завижда само за малкия ангел Никол, че е жива и здрава.

Коментирай

до Bitch #1 на Републиката!

преди 8 години

И в личния си ден не пропусна да напомниш за колко си нещастна. Нещастна,ч е са те създали без интелект, нещастна , че нямаш никого до себе си освен лешояди и използвачи за мига, нещастна, защото дори и най- милото за една жена детето не можеш да му се порадваш с чиста, истинска обич. И самото си дете си превърнала в една твоя играчка за правене на пари, за използване, когото ти е нужно, за налагане на твой догми и поведение. НО, в същото време си най-щастливата жена, защото психично болните нямат реална представа за действителността, живеят в свой измислен свят и манипулират онези хора, когато искат да постигнат своето. Ти си такава със всички- с колеги, "приятели" и роднини. Ти си един разложен от злоба и завист БОКЛУК! Пачавра вмирисана отвсякъде! Жалко, че роди дете, което го затри от самото раждане! Ти не заслужаваш да бъдеш майка! Ти си проказа душевно и физически! И няма да бъде далече деня, когато ще си получиш отреденото!

Коментирай

Juliet

преди 8 години

Каква майка? Тя това дете го роди за да върже Божинов, иначе си личеше че хич не и се ражда.Разправяше че щели да изчакат, щели първо да се оженят.И какво стана - онзи като тръгна да подписва договора със Спортинг, тази веднага забременя без сватба още.И най-вече да не остане по-назад от Алисия, която има дете от Божинов.Иначе вижте в онзи просташки клип с Ванко 1, има сцена дето държи едно бебе- с такова отвращение и погнуса го гледа, че и иде още малко да го пусне на земята.А колкото до тази смешна покана, не знам кой малоумник би отишъл, но и такива ще се намерят за съжаление.

Коментирай

УМОЛЯВАМ ВИИИИ!!!

преди 8 години

НЕ Я КОМЕНТИРАЙТЕ!!! ТЯ СЕ ХРАНИ ОТ ТОВА! ЗА НЕЙНИЯ БОЛЕН МОЗЪК НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО СЕ ПИШЕ ЗА НЕЯ, ВАЖНОТО Е ДА СЕ ПИШЕ, РАЗБЕРЕТЕ ГО НАЙ-СЕТНЕ! ОСТАВЕТЕ Я ДА УМРЕ ОТ ЗЛОБА, ПОРАДИ НЕЗАЧИТАНЕ И НЕ УДОСТОЯВАНЕ С ВНИМАНИЕ! ТОВА ЩЕ Я ДОВЪРШИ, А НЕ НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ!

Коментирай

пост в стил Тодорка

преди 8 години

Тодорка пише постовете си на български и след това с Гугъл преводач превежда и слага и на английски с български словоред. Това тъпото парче, дето българския не знае, а ПР-та и пише отговорите в интервютата, които са единствено и само в списания и чрез имейла , никога face to face in reality по същата причина, седнала да се драска за мома англичанка. Абе, ей , курветино проста и неграмотна с каруцарския речник иди в с. Караджово да се правиш на англичанка , ама и там няма по-прости от теб. Цяла България те знае какъв ти е капацитета и колко пари струваш. Проститутка злобна! Тъпа оФца!

Коментирай

Chest rojden den i ot men, Shizofreneta:)

преди 8 години

mdaaa.... admins ochavaniata ti, razbira se- ne ti se viarvashe, che shte ti bie duzpata nai-tapiat ot vischkite ti tapkachi. Da ti imam mechtite, koito izjiviavash- chantichka PP, smeshno predavane i dete, koeto ne poznava maika si...

Коментирай

Chest rojden den i ot men, Shizofreneta:)

преди 8 години

...chak puk prekrasno- haide, molia vi se. Nai- obiknoveno dete s nadnormeno teglo, koeto iavno e zanemareno ot vsichki. Vsichhki detsa sa prekrasni. Kakvo mu e prekrasnoto na neinoto? DA e neshto neveroiatno talantlivo, umno, ili s neshto otlichavashto se ot drugite detsa? Eeva li- s takdiva roditeli.

Коментирай

---

преди 8 години

Мдааа, колко са прави психиатрите, като казват, че лудите са най-щастливите хора, просто защото живеят в някакъв свой абсурден свят, без връзка с разума и реалността... И тая, и тя щастлива, успяла и доволна... Не само, тя е НАЙ-щастливата, успялата и доволната. Ку-ку...

Коментирай

Петя

преди 8 години

"Съпругата" на годината с многото сбъднати мечти даже от вече бившият си мъж не беше поздравена за рожденният си ден..Смятай колко я уважава Валери...Добре,че навреме разбра що за гнусна стока е тази

Коментирай

lili

преди 8 години

ia pokajete otzi hui deto sa i slojili na stenata za CH.R.D hahaha

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.