ЧУДЕСНА НОВИНА! Слави и Мартина най-накрая ще имат свое ДЕТЕ!

3326
15 Май 2014, 14:30


Слави Трифонов е предприел една от най-важните и дългоочаквани стъпки в живота си. Двамата с Мартина ще осиновят сираче, а Евгени – Маестрото ще стане техен поръчител, научи HotArena.net.

 

След като приятелката му Мартина направи спонтанен аборт и загуби бебето, което чакаше, шоумена дълго ходел угрижен и мрачен. Тъй като Трифонов вече гони 50-те и по-скоро искал да стане баща, двамата с Мартина решили да си осиновят някое изоставено от родителите си дете. Дългия не искал да подлага приятелката си на мъчителните процедури за ин витро оплождане и й предложил да станат родители „по втория начин”, пише в. „Уикенд“.

 

Разчувстван от малките музикални таланти, които пяха в конкурса за партньорка на господин Андреев, Слави поискал да си вземат  момиченце. Дългия вече се бил консултирал с адвокат и освен документите, които трябвало да предостави в „Социално подпомагане”, водещия трябвало да се снабди и с писмени препоръки както за себе си, така и за Мартина. За свой поръчител те си избрали музиканта от „Ку-ку бенд” Евгени Димитров-Маестрото, който освен техен близък приятел и колега, е и баща на трима сина.

 

Въпреки връзките, които имал, Трифонов не очаквал веднага да стане баща, тъй като претенциите му били безкрайни. Освен че искал хлапето да бъде момиченце с доказан български произход и да бъде в перфектно здраве, Слави държал да кандидатства за бебе на възраст около 2 години. С изискванията му кръгът на подходящите деца, които ще му бъдат предлагани за осиновяване, силно се стеснявал, но Трифонов бил готов да чака колкото е необходимо. 

 

Родителите на шоумена били наясно с намеренията на сина си и изявили желание да помагат в отглеждането на бъдещата си внучка. Майка му Здравка и баща му Тодор вече имали кръвно продължение на рода си и нямали нищо против Слави да отгледа чуждо дете като свое. Трифонов вече имал опит в грижите по сина на сестра си Петя. Племенникът на Трифонов Теодор вече е 20-годишен младеж и носи името на дядо си Тодор.

 

Още от появата си на бял свят той е слабост на цялата фамилия и най-вече на Слави. Докато Теодор растял, Трифонов се чувствал отговорен за осигуряването на бъдещето му. От ранна детска възраст племенникът на водещия посещавал всевъзможни курсове и вземал уроци по различни изкуства. Благодарение на солидните финансови средства, с които разполага вуйчо му, Теодор знаел четири езика, свирел на виолончело и дори завършил с отличие математическата гимназия в Плевен. Трифонов подсигурил и обучението по финанси на любимия си племенник във Великобритания миналата есен и поел изцяло разноските.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
0
Slavi da vi e 4estito ama za6to vsi4ki tuk pi6at za nikoleta i valeri
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Diana
преди 3 години
0
Slavi da vi e 4estito ama za6to vsi4ki tuk pi6at za nikoleta i valeri
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени