ЧУДО! Цвети диша самостоятелно, вече чете и книга

2077
23 Юли 2016, 13:00


Цветелина Стоянова вече диша самостоятелно, като е отделена от апарата , в който беше включена, научи HotArena.

Пробитата в трахеята дупка вече е запечатана. Месец и 9 дни, след като скочи от шестия етаж на блока си, световната шампионка по художествена гимнастика с ансамбъла от Измир 2014 показва значителни подобрения. Тя дори вече чете.

Според източници на „Меридиан мач“ по съвет на лекарите от „Пирогов“ и е занесена книга. Не се знае колко Цвети ще прочита на ден, но е факт, че това действа и дори е препоръчително.

Засега планираната операция на шийните прешлени не е назначена. Цвети показвала подобрение и в това отношение. Тя можела свободна да движи врата си, а също така да свива краката и ръцете си. Нещо повече от време на време леглото й е изправяно и тя сгъва спокойно цялото си тяло. Както е известно, тя вече говори, но лекарите гледат да я ограничават.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
loty
Преди 1 година
0
Цяла България се молеше за това прекрасно момиче да се оправи и наистина стана.Много се радвам, че се въстановява така добре.Г-жа Раева не спря да плюе толкова години по Нешка Робева, но тя се оказа още по голям цербер от нея.Г-жа Робева не е такава мръсна лицемерна свиня, каквато се оказа Илияна Раева.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени