Чудо! Денди вече не пие само спирт

1843
11 Декември 2016, 16:00


Любомир Милчев-Денди, който често парадира с уж изисканите си маниери, вече не пие само алкохол. Миналата седмица папараци го засякоха да крачи залитащ по заледените софийски улици, но в ръката си не държеше дежурната спиртна напитка, а прясно изцеден фреш, научи HotArena.

За какво ли му бе притрябвал плодовият сок? Ами за да лекува с него махмурлука си. Измъчената физиономия на ексцентричния писател подсказваше, че предната вечер му е била тежка – организмът му е поел огромни количества алкохол, докарващ главоболие и световъртеж.

Денди бе толкова замаян  от погълнатия в последн ото денонощие спирт, че изобщо не забелязваше крас отата на сипещия се сняг. Той шляпаше намръщен по централната улица „Гурко”, а край него подтичваше песът му Хининус. Японският хин беше буквално премръзнал  от студ.
Нашумелият покрай участието си в първия „ВИП брадър” писател неведнъж е правил публично пиянските си изпълнения, припомнят запознати. Ф отографите ни редовно го снимат да крачи с чашка или шише алкохол в ръка из София, а миналата година дори го щракнаха да се налива с бира в купе „втора класа” във влака за Перник. За половинчасовия си превоз с железницата той успя да пресуши еднолитрова бутилка!

Най-голямата излагация на Денди пък беше преди 3 години в студи ото на „ВИП Брадър”. Ексцентрикът трябваше да коментира участниците в тогавашния сезон на риалитито, но не успя да се изпълни мисията си, тъй като беше кьоркютук пиян. Пред камерите и Ники Кънчев той постоянно посръбваше алкохол  от кокетна сребърна чаша и се наложи водещият да му прави забележка да престане да се налива. Милчев не го послуша, а продължи да се кваси. А когато се опитваше да заговори, се кик отеше неадекватно и заваляше думите. Пълен резил! Към края на предаването той вече беше толкова опиянен, че трябваше да подкрепят да не падне на пода.

С порока си Денди се изложи и при последвал ото си участие в Къщата на „Биг Брадър ол старс”. Непосредствено преди финала на шоуто той изпразни в стомаха си няколко бутилки и затвърди образа си на алкохолик.

Не е тайна, че напоследък Милчев е зле с парите. Книгите му се продават в бутикови тиражи, а реститутката Юлия вече не му е финансово рамо. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
pendi
Преди 1 година
0
da ne pi mishkina otrova
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени