Чудо! Фолк и рап под един покрив (ПОДРОБНОСТИ)

2683
04 Март 2014, 13:00


За пръв път в България - „Club 33” и „Nitro Club” събират на живо чалга и R&B звезди, научи HotArena.net.

 

Създателите на култовия столичен поп фолк клуб „Night Flight” стартират нов, изключителeн проект, с амбицията да преобърнат с главата надолу нощния живот на София.

 

В средата на март, първият по рода си в цялата страна комплекс, който ще миксира едновременно поп фолк в едната зала „Club 33” и R&B в другата, „Nitro”, ще отвори врати за почитателите на двата най-популярни стила музика у нас. Двете нови заведения на веригата се помещават на мястото на несъществуващия вече клуб „Ориент 33” в Студентски град.

 

„Club 33” и „Nitro Club” стартират с амбицията да разтърсят изоснови не само Студентски град, но и клубната музика като цяло. За пръв път в България в двуетажния комплекс ще вървят на живо изпълнения на най-големите поп фолк и R&B звезди.

 

Грандиозна мултимедийна система ще излъчва участията им в момента върху над 10 видео екрани. И „Club 33”, и „Nitro Club са оборудвани със запазената марка на „Night Flight” – уникална за мащабите на страната озвучителна техника. Със същото поколение оборудване ехтят музикалните хитове в най-големия клуб в Барселона „KER”, като монтираната озвучителна инсталация „Pioneer” е трета за Европа и първа за Източна Европа.

 

Собствениците на заведенията обещават и единствено по рода си светлинно шоу, благодарение на осветителната апаратура и специалните атмосферни ефекти. Последно поколение лазери, безвредни за очите, интерактивен светодиоден таван със система за управление от най-висок клас са само малка част от уникалното шоу, което ще разтърси Студентски град много скоро.

 

„С няколко думи – създадохме клубове на световно ниво! „Club 33” и „Nitro Club” ще бъдат застраховани от пародии. Това ще е най-доброто място за всеки, който разбира от музика. Мястото с най-добрия звук, най-запомнящото се светлинно шоу, най-добрата шумоизолация и със стопроцентов истински алкохол. Всяка седмица ще гостуват поп фолк и рап звездите на България. Но това не е всичко. Звездите на Балканския полуостров - също!”, издават в аванс част от концепцията на новите заведения създателите им.

 

Двете зали в новото любимо място на студентите са обединени от лоби бар, в който ще се предлагат леки храни за подкрепление между купоните.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ioan
преди 4 години
-3
Новото заведение на Яна и Петко Димитрови!Яко!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kofti
преди 4 години
-1
Че то открай време в БГ чалгата и рапа са горе-долу едно и също нещо.... Ха-ха-ха!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени