Чудо! Иван Христов още трезвеник! (Жули само вода)

2503
14 Април 2013, 10:30


Иван Христов не близва алкохол вече цяла година и го доказа на светско събитие преди седмица, видя HotArena.net.


На юбилейното 20 — годишно ревю на известна компания за мъжка мода опосумите Иван и Андрей изгледаха с нескрит интерес модното дефиле.


На последвалото коктейл парти десетки любопитни следяха Опосума с надеждата да го видят как отново надига чашката, но останаха разочаровани. Иван пресуши близо литър, но не алкохол, а минерална вода.


С което доказа, че поне засега няма никакво намерение да се връща към порока си.


Близките на Иван са благодарни на Ирина Сарачинова, която измести бившата му съпруга Вихра Петрова и успя да го излекува от пристрастеността му към алкохола.


По време на семейния си живот и преди това, ден без поне едно голямо уиски бе немислим за Иван Христов. Упоритата Ирина успя да откаже шефа си от запоите и ето че той вече не се изкушава от „градусовите дяволчета”, дори когато е заобиколен от хора, надигащи наздравици.


„Направо си е цяло чудо как от почти закоравял алкохолик Ирина превърна Иван в заклет трезвеник. Вихра не можа да го откаже от чашката 10 години. Ирина е жена на място!”, хвалят настоящата спътница в живота на Христов от обкръжението му, пише”Всеки ден”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени