Чудо! Жени Калканджиева спря алкохола, стана майка за пример (На какво се дължи промяната?)

3111
05 Май 2016, 13:53


Жени Калканджиева шашна всички със свежия си вид. Шефката на Визаж е направо неузнаваема след като до скоро изглеждаше подпухнала и състарена, видя HotArena


Шестата по хубост в света впечатли всички с последното си участие в ТВ ефира, като освен, че беше видимо освежена, тя впечатли зрителите й с нов, яркочервен цвят на косата. 


Близки до Жени разриват, че причината за разцъфтяването й е отказът й от вредния навик да надига чашката. Жени просто спря алкохола, и то навръх Великден. Твърди, че не е докоснала шишето, дори вино не е пила, увериха познатите на Калканджиева.


След като с Тачо заживяха поотделно и останала на спокойствие, хубавицата се замислила върху собствените си грешки и видяла как постоянното пиене я разрушава и като физика, и като психика. 


Докога ще трае новият режим обаче, никой не се наема да гадае, защото шестата по хубост отдавна залита по чашката и се появяваше пияна както във „ВИП Брадър”, така и като коментатор в студията на риалитито.


Сега Жени взела важното решение, след като се поогледала в огледалото и видяла накъде я води страстта й към високите градуси. Евгения се уплашила и от забележките на сина си Жорко, който редовно питал майка си може ли да опита от нейната чаша.


Детето оставало много разочаровано, когато разбирало, че майка му постоянно се налива с алкохол. Затова вече трезвата Калканджиева се зарекла да стане примерна майка – започнала да става рано, да приготвя  вкусни закуски на сина си, че дори посегнала към фитнес уредите, предават от Уикенд
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
соня
преди 2 години
-2
Ако сте видяли свиня да се отказва от "кладенчова вода",ще видите и Жени да се откаже от алкохола.Аз не съм видяла до сега!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени