Чудо! Наско Месечков стяга сватба с ЖЕНА

https://hotarena.net/lubopitno/chudo-nasko-mesechkov-stiaga-svatba-s-jena HotArena.net
Чудо! Наско Месечков стяга сватба с ЖЕНА


Популярния танцьор и хореограф Атанас Месечков втрещи светския елит. Ексцентричният танцьор, който е известен с нестандартните си влечения към пола си, вдига сватба с... жена, научи HotArena.



Съвсем наскоро той падна на колене и поиска от своята приятелка, да се омъжи за него. Дамата на сърцето му моментално казала „Да!”, а шампионът на България по латинотанци за 4 — кратен вицешампион е на седмото небе от щастие.



Двойката ще се венчае до месеци, а свидетели ще им бъдат само най-близките приятели. Той дори ги поканил в дома си в Бояна, когато смятал да предлага брак.



Всички знаели какво предстои, само дамата на сърцето му останала като шашната, когато й поискал ръката. В най-сюблимния момент, романтичния мачо паднал на крака и поискал ръката й, пише „Телеграф”.


А младата дама без колебание казала „Да”.



След романтичния годеж, последвали фойерверки в Бояна. Очаква се сватбата да е съвсем скоро, след като избраницата му каза „да”.

2 Коментара

Голема веселба

преди 7 години

Като не позволява закона да вдигне сватба с мъж ще вдигне с жена....

Коментирай

ФЕН

преди 7 години

Мдааааа , много швестерки напоследък се правят на мъже и се женят ?!?!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.