Чудо! Орхан Мурад проглежда в САЩ

3361
13 Март 2015, 13:23


Култовият чалга изпълнител Орхан Мурад, който има близо 90% загуба на зрението заради атрофия на очния нерв, най-после се е съгласил да се подложи на лечение, твърдят близки до автора на „Хиляди слънца“.

 

Бившият рокаджия от години отказва всякакви оферти за подобряване на своето състояние, тъй като се притеснява да не загуби трайно своята работоспособност. Негов приятел от детинство, който повече от 20 години живее в САЩ, обаче го свързал с университетска клиника във Филаделфия, откъдето предложили на певеца да подобрят състоянието му с еднократна безкръвна интервенция.

 

„Преди време самият професор Ернст Мулдашев ми предлагаше да се лекувам в неговия медицински център в Русия“, разказва иконата на лекия жанр. 

„Предложението му обаче означаваше два пъти в годината операции и по няколко месеца всеки път излизане от строя. А пък аз нямам време за това, трябва да си храня семейството.“

 

Орхан бил натиснат да пробва да възстанови зрението си от своята щерка Сузана. Тийнейджърката, която също върви по музикалните стъпки на татко си, настоявала той най-после да се вземе в ръце и да започне да обръща внимание на своето здраве.

 

„Не съм се лекувал никога, с изключение на многото инжекции, които ми биеха като малък. Не знам точно какви са били и кой реши да ми ги бият, но много ги мразех и много ме болеше, а това трябваше да се прави всеки ден в продължение на много месеци“, разказва бившият вокалист на група „Лотос“.

 

Мурад е скептичен, че атрофиралият му нерв може да бъде възстановен, но е решил, че е настъпил моментът да опита. – „Аз не си правя особени илюзии, не трябва човек да става жертва на утопиите си, защото много боли – да търсиш постоянно пари за лечение, да се разочароваш, че не става и да си съсипваш нервите и съответно живота. Това ми е съветът към всички, които търсят неистово начин да прогледнат“.

Орхан не пропуска да отбележи, че е много скептичен към практиките на професор Ернст Мулдашев, защото така и не съществува доказателство, че е успял да излекува дори един пациент.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гуца от Сунгурларе
преди 11 месеца
-1
Тоя кьорав шибан турчин сигурно я шиба, щом не му е проблем Синузита за кво пее и кви жестове прави в тва подобие на клип. Да се обичат и дано да я наплоди хубаво мимицата и малолетна курвенска!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени