ЧУДО! Слави прогледна в манастир!

1795
05 Ноември 2015, 15:57


Случи се чудо! Слави Трифонов вече няма проблеми със зрението.

 

Невероятното изцеление Дългия дължи обаче не на медицината, а на… манастир, научи HotArena.

 

Диоптърът на очите му паднал малко над едно, което позволявало на водещия да ползва очила единствено пред телевизионна камера, аутокюто, при четене на вестници или книги, научи „Уикенд”.

 

Учиндолецът бил изключително доволен от чудото, което извършили не медици, а аязмото на Гигинския манастир „Свети безсребърници Козма и Дамян”, разположен край село Гигинци, Пернишко и реставриран с помощта на скандалния банкер Цветан Василев.

 

В знак на благодарност Слави направил щедро дарение. Ако се вярва на мълвата, сумата, която той дарил на храма, гонела 50 000 лева. Толкова се откъснали от сърцето на Трифонов, но пък го успокоявала мисълта, че евентуална операция в Германия, каквато предвиждал, би му излязла двойно и тройно. Средствата отишли за иконопис и освежаване на винарската изба към манастира, в който се намира и мини цех за направа на мармалади и конфитюри.

 

Преди да напълни шишенца с вода, с които редовно да плакне очите си, Слави трябвало да наизусти молитва, които мъжете в черни одежди му препоръчали. Тя била дело на Свети Козма и се изпълнявала в определен ден на годината.

 

В началото Трифонов не вярвал, че нещо ще се получи. При първото посещение в манастира накупил мед и  вино за роднини и приятел, запалил свещ и отпрашил към София. Наложило се седмица по-късно да се върне, защото забелязал, че погледът му започнал да просветва, а и лекарският преглед показвал, че нещата вървят на добре.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Caelii
преди 10 месеца
0
Hot damn, looknig pretty useful buddy.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Оле не
преди 2 години
0
мамка му! защо!?????
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени