Чудо! Светлана започна да чете първата си книга

https://hotarena.net/az-jenata/chudo-svetlana-zapochna-da-chete-parvata-si-kniga HotArena.net
Чудо! Светлана започна да чете първата си книга

Мис Плеймейт Светлана Василева шашна феновете си. Плеймейтка вече не кръстосва из заведенията, а чете дебели книги у дома, видя HotArena.



Блондинката сама се похвали какви ги върши вечер.



След като се убеди във ВИП Брадър, че няма основни познания по философия, история и география, Василева реши да се образова.



И дори се щракна как чете първата си книга, нищо че започна чак на 27 години.



Снимката Светлана пусна, за да покаже, че държи на обещанието си. „Край с дискотеките, залягам над книгите“, написа още Василева, пише \"България днес.



Светлана дори е решила да си наеме учител, за да й преподава по различни предмети, за да може по-бързо да усвои знанията по различни науки.

6 Коментара

13

преди 8 години

Светлето поне започна от някъде, а вие от Хотарена кога ще започнете?

Коментирай

Браво!

преди 8 години

Дано да е истина, а не поза за селфи! Ако е факт ѝ казвам едно огромно БРАВО! Също така преди да влезне в шоуто ми беше много противна, но с поведението си, защото е добродушна и искрена спечели моите симпатии! За разлика от нея, например, Моника зтвърди представите ми какъв боклук е!

Коментирай

azz

преди 8 години

Бе не е ли позакъсняло момето ?! Гони трийсетака, пък сега започва да се ограмотява. Късно е либе за китка, Светле, проста си и проста ще си останеш!

Коментирай

Кой знае...

преди 8 години

Дали е започнала не се знае, уви! Нека минат година-две и ще стане ясно:)))

Коментирай

Yana

преди 8 години

Не Ви вярвам, злобна жено!

Коментирай

Генадий Зюганов

преди 8 години

Че тя кога се научи да чете?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.