Чудото се случи! Цвети говори с очи и е напълно адекватна, скоро я изписват

7655
02 Юли 2016, 13:50


Знаци с очи, че разбира какво й говорят, дава гимнастичката Цвети Стоянова, която все още е на легло в "Пирогов" след полет от 6-ия етаж. С леки движения и мимически жестове на лицето тя подсказва, че е контактна и с напълно адекватно съзнанием научи HotArena.

"Лекарите вече не допускат хора при нея. На свиждане, и то много за кратко, влиза само батко й Найден. В момента аз също съм в болницата, за да разбера какво е състоянието й, но стоя в коридора. Според медиците тя се възстановява и дай Боже скоро да си я прибера вкъщи", разказа с треперещ от вълнение глас бабата на спортистката пред "България Днес".

Пенсионерката съобщи още, че при всеки удобен момент идва и приятелят на Цветелина - Сашо. Футболистът, който вече е част от пловдивски отбор, непрекъснато пътувал до столицата след тренировките.

"Сашо е много мил и добър, изключително сърцато и загрижено за Цвети момче. От съвсем скоро е в Пловдив, но това по никакъв начин не му пречи да пътува, за да разбира как се движи възстановителният й процес", споделя бабата на гимнастичката.

Възрастната дама е категорична, че Цвети, когато, живот и здраве, я изпишат от болницата, ще се прибере в жилището си в кв. "Надежда", откъдето скочи на 14 юни. Там тя живее с баба си Цеца, а доскоро и с дядо си, който умира преди 2 години.

"Баща й Йордан живее по мъжки с брат й Найден в друг квартал. Цвети има един дом и това е при мен", категорична е бабата.
Пенсионерката е повече от сигурна, че чистите помисли и молитвите за живота и здравето на внучка й Цвети достигат до нея.

"Имаше и доста помия, която се изсипа по името й, но в крайна сметка искам да вярвам, че накрая доброто побеждава. Толкова добри хора изразиха надежда, че тя ще оцелее. Позитивните нагласи стигат до тези, които имат нужда от помощ", убедена е Цеца.

От най-голямата болница за спешни случаи у нас потвърдиха новината, която "България Днес" ъобщи първи, а именно - че Цвети ще бъде изписана от "Пирогов" след около месец. Разбира се, прогнозата е направена от лекуващите лекари с уговорката, че изписването й ще стане факт само ако няма непредвидени обстоятелства и усложнения в състоянието й.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светлин
преди 2 години
-1
В един сайт се възмутих от коментар, който най-вероятно е писан от някой грандоман от семейство Сиракови. За Цвети пишат, че е с лабилна психика наследство от майка й като не пропуснаха да пишат, че бащата е лош. В тази връзка искам да напомня на семейството плазмодии Сиракови как цяла България преди години разбра, че Наско Сираков в директорския кабинет е бил готов да даде благотворително за деца пари от клуба с разкопчан цип и смъкнати панталони. Питам неговите дъщери какво са наследили - само нисък морал или и още нещо?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вера
преди 2 години
-2
Семейството на Цвети да не позволява среща с въздесъщата Илияна Раева! Така ще я манипулира, че вместо потърпевшо ще превърне момичето във виновник за случая.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени