Чудото се случи! „Фермата“ прероди Калин Терзийски, не е близвал от десет дни! (Вижте до какво доведе това)

2305
13 Септември 2016, 10:41


"Фермата" още веднъж доказа, че е шоу номер 1, защото успя да откъсне един заклен алкохолик от порока му, научи HotArena.


Скандалният писател и психиатър Калин Терзийски влезе във "Фермата" с предубеждения дали ще успее да победи зависимостта си към високоградусовите напитки и как точно ще му понесе сухият режим. Но, чудото се случи! Кайо от десет дни не е близвал алкохол и това му се отразява невероятно добре.


Още на влизането писателят даде заявка, че иска да си върне уважението на хората и да докаже, че може да се пребори с порока си, който му създаде негативен имидж. Вероятно изненадващо за мнозина, а и за самия него, засега той се справя повече от добре. Вече десет дни откакто е в пределите на фермерския двор, Терзийски не е посягал към чашката нито веднъж, като дори срещата с Елен Колева не успя да го извади от равновесие.


Засега отношенията между двамата са привидно спокойни и приятелски, но се усеща известно напрежение. Актрисата призна, че харесва Калин като човек, но и все още я привлича като мъж. За да се отвлича от мислите за нея и най-вече за алкохола, писателят се е отдал на усилена работа, с която определено изпъква пред повечето участници.


Именно той скова външната тоалетна, която ще ползват всички. Не се скатава от каквито и да било задачи, защото знае, че ако остане без работа, ще посегне към чашката. Само една мисъл не му дава мира през цялото време. Терзийски заяви желанието си да се събере с дългогодишната си любов Ивана, която му би шута заради Елен.


Сега писателят е осъзнал своята грешка и, както заяви, прави са каквото са правили с Колева, а след това я е натирил. Калин си иска старото семейство, а за успее да си го върне е направил и друг жест. Основата причина да се съгласи да участва в риалитито е финансова - иска да помогне на дъщеря си да завърши образованието си в чужбина, пише "ШОУ".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени