Чудото се случи! Преслава най-накрая забърса ново гадже, вижте с кой милионер се гушка (ФОТО)

https://hotarena.net/laifstail/chudoto-se-sluchi-preslava-nai-nakraia-zabarsa-novo-gadje-vijte-s-koi-milioner-se-gushka HotArena.net
Чудото се случи! Преслава най-накрая забърса ново гадже, вижте с кой милионер се гушка (ФОТО)
Преслава сложи край на самотата и депресията, научи HotArena.


От известно време, което продължи сълнителн дълго, Преслава се скиташе немила-недрага и никой не искаше да я удостои с любовта и вниманието си. Покрай своите колежки, които се омъжват и забременяват ударно, тя взе да се замисля дали пък няма да си остане стара мома и това притеснение страшно я потискаше. Но, стига с тези драми!


От скоро Преси се фука с компанията на млад и не особено известен богаташ от Благоевград. Неговото име е Йордан Николов, а за изпълнителката си е чиста шестица от тотото. Напоследък певицата постваше любовни статуси, обясняваше колко е влюбена и благодареше публично за мили жестове като огромни букети с цветя. Някои започнаха да се съмняват дали това не е добре скалъпено театро и Преслава не блъфира, че има мъж до себе си.


Сега обаче тя се осмели да афишира връзката си. Покрай много снимки с десетки червени рози на тях се появиха и кадри с младежа, за когото се говори, че е новата гореща тръпка на изпълнителката. Двамата са заедно от скоро и видимо страстта между тях все още е на дневен ред и те не се свенят да я демонстрират на публични места.


Богаташът определено знае как да се държи с една жена и буквално е завъртял главата на Преслава с куп мили жестове, които тя трудно смогва да фотографира и публикува. „Не знаех, че мога да изпитвам такава силна любов. Той е невероятен, мил и грижовен и знае как да направи една жена щастлива“, разтапя се от щастие Преси.


Снимките, на които певицата позира с Николов, станаха хит в социалните мрежи и коментарите под тях не спират да валят. Господинът е собственик на борса в Благоевград и очевидно има финансовата възможност да си позволи да бъде с Преси. Преди две години около името мус е разшумя заради една прословута среща със Слави Транспорта и Слави Трифонов и дори се заговори, че тримата имат общи бъдещи планове за петролен бизнес.

Има и усета как да й влезе под кожата. Това тя да пусне за толкова кратко време два фотоса с един и същи мъж не се бе случвало от супер много време и е логично продължение на серията \"Вижте какъв букет/подарък си имам\". Сега вече сме на вълна \"Вижте кой ме глези така\", пише \"България днес\".



Последно влюбените гълъбчета са забелязани заедно на публично място преди броени дни на рождения ден на Йордан. На партито Преси заела почетното място до рожденика и търсела физически контакт с него цяла нощ, докато останалите гости не спирали да шушукат по адрес на новосформиралата се двойка. Масово коментарите били одобрителни и всички се радвали на влюбените, а някои дори започнали да ги закачат на тема сватба.

8 Коментара

диди

преди 7 години

Тя харесва мъже с визията на Петко,тоя няма да го биде.

Коментирай

о

преди 7 години

Е, ако наистина й е гадже и наистина е богат, не се учудвам, че й е "тип" и че със сигурност вярва, че е много влюбена и хлътнала.

Коментирай

преди 7 години

mn ste zle Dancho nito e bogatash nito milioner! priqtel na Slavi e ,daje Slavi stoi do neq na snimkata! Po-skoro Slavi e shiba

Коментирай

Мария

преди 7 години

Кой Слави?

Коментирай

Kris

преди 7 години

xaxa boje momcheto i e prosto priqtel ot godini se poznavat i izobshto ne e bogat tq beshe pokanena na negoviq rojden den tozi s tatosa e Slavi Trifonov te osven che sa kolegi sa i priateli

Коментирай

Meri

преди 7 години

На Преслава не са й нужни милионери като повечето й колежки :D До сега и сама се е справяла страхотно.

Коментирай

До Мери

преди 7 години

Я ми кажи друга певица с толкова много богати гаджета като Преска, ама иначе тя нямала нужда от богат хаха Само дето всичките и гаджета са все богаташи, ама не, тя не е такова момиче хахха

Коментирай

Meri

преди 7 години

Както виждаш тя не се залепя за тях като удавник за сламка.Примери много-Мара с онзи дебелия,Янева с Пеевски,Емилия с Коко,който я бие дори.Тя ако си търсеше спонсор още щеше да е с Бирмата и нямаше да га остави в името на неговото щастие.Има най-високия хронорар,има ако не всеки дин,то през ден участие , така че точно на Преслава не са и нужни милионери.Сама издържа себе си и семейството си,както не веднъг е казвала,комлексар прост.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.