loading...
loading...

Чуйте кофти английския на Емилия и Галена (забавно)

1960
27 Февруари 2015, 10:25


"Алфредо ис дъ бест. Дис ис АмейЖЖЖЖинг" - с тези думи поп фолк певицата Галена влезе в полезрението на свои фенове, които побързаха да ни изпратят клипче с разваления й английски.


По време на свое интервю Галена се опитва да направи комплимент на Алфредо Торес, но вместо "амейзинг", произнася думата "амейЖинг", което буквално стана хит в интернет.


Дали обаче изпълнителката ще повтори успеха на Валентина Хасан и нейното "Кен лии"? 


Напоследък Галена има амбиции да гради международна кариера и дори записа английска песен за румънска поп компания, която също не се овенча с голям успех, предвид акцента на чалга дивата.


До момента само Цветелина Янева успя да си извоюва място сред поп и хип хоп изпълнителите, излъчвайки я по телевизия The voice и то с нейни български парчета.


Напъните на Андреа и Галена остават без ответ, въпреки колаборациитее им с чуждестранни автори.


В интернет вече има и видео, в което са миксирани Галена и колежката й Емилия, която преди време също направи напън да пее на английски и вместо "евритинг" изпя песен на Анна Виси, където пее "евриФФФин"...ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени