Чутовен скандал! Емануела осмя българките с колаж: Вие сте жалки женици! (Вижте цялата Фейсбук драма)

https://hotarena.net/skandali/chutoven-skandal-emanuela-osmia-balgarkite-s-kolaj-vie-ste-jalki-jenici HotArena.net
Чутовен скандал! Емануела осмя българките с колаж: Вие сте жалки женици! (Вижте цялата Фейсбук драма)

Емануела забърка чутовен скандал в мрежата. Певицата сподели колаж на фолк певицата Галена, в който се осмиват чалга изпълнителките и се сравняват с дрогирани и паднали жени, видя HotArena.


Под снимката обаче, фолк звездата публикува коментар, който е изключително обиден и за обикновените българки.


Точно, защото сме \"пантери\" и \"генерали\".. и \"не носим бельо\" и \"градът работи за нас\" , вие си падате, по \"принцесите\" вдясно! Всеки мъж се оплаква от \"ку*вите\" , но тайничко се моли и надява, някоя \"пантера\" да го огрее, а не поредната, алкохолизирана, надрусана, жалка .... женица!


П.С. Продължавайте да споделяте \"за ку*вите\" и същевременно пишете на 43434 такива!“, ,написа изпълнителката.


В социалната мрежа скочиха срещу фолк звездата с коментари, че е обидила Галена с поста си, тъй като е включила нейно домашно клипче в него. Коментара на Емануела обаче е следния:


„Този колаж не е правен от мен, а от някой завистлив идиот. И в случая определено не нападам Галена! За мен тя е уникална и страшно много я харесвам!

Дразнят ме такива хора, които се опитват да злепоставят някоя от нас, а в същото време се мазнят и ни се натискат!“, написа в социалната мрежа тя.


Факт е обаче, че с поста си изпълнителката засегна и българките. Певицата сравни нежната половина от страната с надрусани и пияни същества и ги нарече „жалки женици\". Коментар, който също не остана без критики в мрежата

9 Коментара

Емо

преди 8 години

Точно Емануела не може никой да унижи, защото тя е долен парцал!

Коментирай

дияна

преди 8 години

точно тази с този колаж?????????

Коментирай

jenn

преди 8 години

Аз нищо не разбрах. Какво иска да каже, пък какво публикувала, пък Галена, пък Анелия, пък Яница, порно, наркотици, българките - леките жени и още куп тъпащини... нищо не разбрах. Вероятно е искала жената нещо да избухне, ама май не е станало както го е мислила...

Коментирай

катерина кокс

преди 8 години

Тази Емануела е невежа!Несполучлив опит да привлече внимание!Май усеща,че след по-малко от година,може никОй да не се сеща, коя е!А,всЪЩност,КОЯ Е!!!!!!!!!!!!!

Коментирай

Иван

преди 8 години

"жалките женици "........ДА АМА ТЕХНИТЕ МЪЖЕ НЕ ИМ БЯГАТ ПРЕД ОЛТАРА !И то на няколко пъти !

Коментирай

Жоро

преди 8 години

Ти да не очакваш от тези жени академичен стил. Тази Емануела същата ли е от българската версия на „Булката беглец“ - „Младоженецът беглец“ ? !

Коментирай

ole Boje!

преди 8 години

Тъпото си е ТЪПО! И на ЛУНАТА да се качи и от БОГА да роди! Така ще си умре!

Коментирай

ami

преди 8 години

Проста, злобна, долна, еднодневна курва! Това е!

Коментирай

пфууууу ахахахаха

преди 8 години

Миличка освен надрусаните и жалки жени за които говориш има и красиви, умни, богати и успели жени за които мъжете наистина тайничко се надяват, но не само за да задоволят нагона си за по вечер както биха направили със някоя "пантера" хм, къде е разликата???

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.