Цялата истина! Бившата на Джино метна Биг Брадър (Скандални подробности)

https://hotarena.net/laifstail/cialata-istina-bivshata-na-djino-metna-big-bradar HotArena.net
Цялата истина! Бившата на Джино метна Биг Брадър (Скандални подробности)
Дейна Бианкалана, прочула се у нас като бившата на Джино от „Биг Брадър“, излъга без свян в риалити шоуто, видя HotArena.

Тя заяви, че никога не е била завличана с пари от бившия си съпруг, с когото са били заедно 11 години. Грозната история, че Джино я завлякъл с хиляди долари, лъсна в шоуто преди ден. Тогава Джино и Динко едва не се хванаха за гушите, в спор дали това е вярно. Наложи се Биг Брадър да потърси Дейна, за да разкаже историята. Тя обаче не го направи по неведоми причини. Във видеоклип от САЩ мацката нападна Динко, при когото прекара близо месец през 2016-а. Именно тогава тя се свърза с репортер на „България днес“ и сподели лошия си опит с Джино.

Година по-късно Дейна е забравила за вечерите в кръчмите, където танцуваше под звуците на чалга. Облечена в минижуп, и гушкането с Ловеца на бежанци Динко. Месец след като историята цъфна на страниците на изданието Дейна се свърза отново с репортер на вестник. Тя обясни в чат, че не иска да дава интервю, но потвърди, че историята с Джино е истина. По отношение на Динко, Дейна написа следното:

„Динко казва истината. Той не е излъгал, той е велик човек, просто не знаех, че историята ми с Джино ще излезе по вестниците. Не обичам личният ми живот да се обсъжда, защото съм много срамежлива“.

Освен това мадамата подчертава, че не е разстроена от статията и подчертава:

„Динко е много честен човек и съм сигурна, че не е имал лоши намерения, но аз съм затворен човек и не искам по този начин да ставам популярна“.

Разговорът на Дейна се пази в редакцията на „България днес“. Въпреки че профилът в социалните мрежи е изтрит. Тя се занимава със собствен бизнес в Чикаго, където сестрата на Динко има голяма фирма.

13 Коментара

viki

преди 6 години

za6to pi6ete gluposti,vseki moze da napravi ismislen profil i tova e podsadimo.i az ziveia v 4uzbina pova4e ot 10 g i moga da vi kaza dale4e ot izmeta taka nare4ena bqlgarska,tolko zavis i kluki ne moze da vidite v sobstvenata ni stana Bqlgaria,poneze na vqn ima mnogo malko po4teni qlgari,ne viarvam i duma na tova ,to za vsi4ki se puskat kluki i o4erniat imena.oviarvaite tova e razvalen telefon i ne e viarno

Коментирай

4563

преди 6 години

Динко също лъже.Когато излязоха снимките с ударената му приятелка,той лъжеше,че е в Сащ.Била съм на дискотека във Вашингтон.Охраната е костюмирана и с хендсфри постоянно се координират,затова не вярвам Джино да е удрял Дейна точно в дискотека.Някъде отвън може би.Не е работа на Динко да се меси в чужди отношения.Дейна щом зае страната на Джино значи уважава повече него,отколкото Динко.

Коментирай

Америка

преди 6 години

Тези жени който званяха да обвиняват Джино са организирани от сестрата на Динко. Смях ....

Коментирай

ПФФФФФФФФФФФФ

преди 6 години

Няма да мине номера на бай Ганьо, не сме толкова тъпи. Ако Джино беше извършил всичко, в което го обвиняват щеше да е в затвора, в Америка си има закони. Освен това никой от измамените нямаше доказателства, че е дал пари кой нормален човек ще даде 20 хиляди без да получи документ като гаранция. То и аз мога да се обадя и да кажа, че Динко ми дължи един милион. Коврите на Динко не си свършиха работата. Много ще ми е кеф Джино да спечели и да видя насраните физиономии на останалите.

Коментирай

катерина кокс

преди 6 години

Потдържам напълно коментара на ПФФФФФФФФФФФФ!! Имала съм възможност да видя системата в която живеят българите в Америка,Американската система не е просто така-скубни па бегай!Срам за Динко!Не понасям този лъжец ,интригант и елементарник!Ще се радвама Джино да спечели,дори ще гласувам за него с кеф!Личи си,че момчето отдавна е излязло от БГ,!!

Коментирай

blq blq blq

преди 6 години

BLQ, BLQ,BLQ........BLQ.....VQRVATE LI SI HOTLAINA 6TOTO NIE NE. DJINO PROSTO E NAI NORMALNIA V KARTATA A ZA6TO NQMA6E VIDEO VRAZKA S VAPROSNITE GOSPOJI KOITO SLU4AINO ZVANNAHA NA GLUPOVATIA GANIO.

Коментирай

Е

преди 6 години

Дейна няма фейсбук а смешника Динко не ми се коментира дори

Коментирай

1234567

преди 6 години

Sajalqvam Djino koito e popadnal v djunglata....ozlobeni i prosti hora (isteriasali "VIP" -ove)go napadat samo za6toto ima dostoino povedenie, tova e palen absurd, a onia koito se svarzaha neznaino kak s bg Ganio si li4i 4e e nagklaseno i nqma ni6to verno.

Коментирай

Gossip girl

преди 6 години

Утре ще си направя профил със снимка и името на Брад Пит и ще си се врека в любов на себе си, после ще ви пратя снимка да напишете статия.

Коментирай

vivit

преди 6 години

Все едно да звънна по телефона и да кажа, че Коцето ми е продал нечист кокаин и съм стигнал до болница за лечение , от което следва , че Коцето е наркопласьор и убиец Доказвай го , че не е така. Или пък, че Фънки е измамник , защото е завлякъл хора с пари за билети по един концерт . Или пък , че Стефка Партидата завлича богати мъже с пари , за да си слага силикони и импланти и т. н. А пък Захажаева е клептоманка и заедно с дъщеря си крадат от магазини. Биг Брадър реши да унищожи Мариела, Джино ,Луна и Дебора , съсипа ги , а пази като рохки яйца имиджа на Фънки , Захажаева , Коце и Стефка Партидата. Дано всичко се върне стократно като бумеранг на сценарситите от Биг Брадът. И вече искам да им знам имената поименно , а не да се крият зад Големия брат

Коментирай

ана

преди 6 години

В заведението на Коцко също имаше потулени проблеми с охраната-нали бяха пребили едно момче,което уж се заяждало.Работата на охраната е да изкара нарушителя,а не да го докарва до кома и т.н. и после излиза,че човекът сам се е спънал и паднал-аман от БГ беззаконието

Коментирай

Фалшиво

преди 6 години

Ама много долно бе ей момичето каза всичко не във 1видео а във 3 и във трите ли лъже се стига това е всичко исценирано на Динко от сестрата зАда може да излезе брати герои не лъжец а Джино да го сринат първо тя е говорила със няколко българки да се свържат със брадата да говорят лъжи за Джино и им е обещано нещо си там зАда спаси братчето си е готова да си даде дупето много ще се радвам Джино да ги осъди зАда видят кой лъже и кой не 2кой на днешно време дава такава супа ок дал си веднш виждаш че не става и гориш 2 път се не дава ай уж са доста завлечени като са завлечени защо не ходят във полицията всички да кажат че е измамник дължи пари и като се докаже че е измамник ще е на топло Ане във брадата хора помислете малко никой няма да ти извади 200хиляди и да пие студена вода това са пари и да седи ей така все едно е дал 2лв не разбрахте ли че всичко е със цел Динко да излезе чистия не опетнен ей сега аз ще си направя фалшив фейс и ще пиша разни глупости със нейната снимка и веднага ще го изтрия това ако е тя няма да си трие профила ай защо не вдигна на Динко защото не иска да го чува а на Джино веднага дигна .незнам кой на кого дължи пари но не е хубаво това дано истината излезе...

Коментирай

???

преди 6 години

Коя е Стефка?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.