Цялата изповед на Николета за развода с Валери ЕДНО КЪМ ЕДНО! (Пълен текст на интервюто в Папараци)

https://hotarena.net/laifstail/cialata-izpoved-na-nikoleta-za-razvoda-s-valeri-edno-kam-edno HotArena.net
Цялата изповед на Николета за развода с Валери ЕДНО КЪМ ЕДНО! (Пълен текст на интервюто в Папараци)
Интервюто на Николета Лозанова в Папараци, в което тя говори откровено за развода си в Валери и отношенията си с Алисия се превърна в тема номер едно в родните медии. Вестник Галерия помести цялото интервю, видя HotArena


В следващите редове можете да видите пълния текст на откровеното интервю на водещата на Папараци пред Кристина Патрашкова.

 Кристина: Здравей Николета, днес си тук пред мен, за да спазиш едно твое обещание. Обещание, което касае отношенията между теб и твоя съпруг Валери Божинов. Очевидно моментът да говориш е настъпил. Права ли съм или греша?



Николета: Не грешиш  Криси. Права си, това е точна така. Моментът да говоря за отношенията между мен и Валери настъпи. Много малко хора ме познават истински и знаят, че аз съм човек, който спазва обещанията си и държи на думата си. Темата за раздялата ми с Валери от години е номер 1 за жълтия печат. Прочетох какво ли не. Разведоха ме около 100 пъти. Сега обаче е време да говоря аз. Искам много дебело да подчертая, че това е първото и единствено интервю, което давам по темата и други няма да има. Ако някой е очаквал сапунен сериал или поредният  цирк с плачещи жени по диванчетата трябва да го разочаровам. Аз се казвам Николета Лозанова.

Кристина: Да, наистина темата е изключително актуална, прочетохме какво ли не за нея, но наистина никой не знае каква е истината. Затова аз ще си позволява да ти задам въпросът директно: Има ли развод между теб и Валери Божинов.



Николета: Донесла съм  да ти покажа входящият номер от молбата за развод, която подадох на 2 май понеделник , заедно с моя адвокат. Сама взех това решение, сама подадох молбата и сама искам да обявя това. Ако някой не е чул мога да му го повторяз за да не чета после пак приказки от 1001 нощ.

Кристина: Защо чак сега се случва този развод? Вие сте разделени близо 1 година, защо сега подаде молбата за развод?



Николета: Защото сега му дойде времето. Така съм преценила, така съм направила. Разводът ми по документи скоро ще бъде факт. Понякога най-трудните въпроси имат най-простия отговор.

Кристина: Разводът по взаимно съгласие ли ще бъде или по вина?



Николета:  Разводът ще бъде по взаимно съгласие. Аз съм подала такива документи. Имам и такива намерения – целият процес да се случи цивилизовано, без циркове, без свидетели, без излишна драма, без панаири.

Кристина: Това са хубави намерения, но дали ще се случи точно така?



Николета: Това са моите намерения, заявявам го открито без грам спекулация. Какво и как ще се случи само Господ знае.

Кристина: Това означава ли, че с Валери сте стигнали до споразумение за условията на развода.



Николета: Това означава, че моят адвокат е изготвил споразумение за условията. Той е в контакт с Валери и неговите адвокати. Аз лично не мисля, че има нещо, което да обсъждаме повече.

Кристина: Какви са твоите претенции ?



Николета:  Няма да влизам в детайли. Нямам претенции за космически издръжки и апетит към състоянието на Валери.  Мога още сега да успокоя всички, че нашите условия, не са по-различни от тези на обикновените хора, които се развеждат. Така, че ако започнете да четете за безумни суми и условия, да знаете че това е лъжа. Споразумението касае само и единствено дъщеря ми Никол. За мен самата нямам никакви финансови претенции!

Кристина: Тоест лично ти нямаш финансови претенции към Валери за самата теб?


Николета: Да, точно така. В споразумението за развода е посочена една конкретна сума за издръжката на Никол и нейното бъдеще. Тази сума е месечна, абсолютно нормална за стандарта в България. И в момента, в който някой почне да си фантазира суми от порядъка на 5, 10 или 20 хиляди на месец, нека това му тежи на съвестта.

Кристина: Малко съм изненадана от това, което ми казваш. В медиите винаги съм чела, че имаш зверски претенции към милионите на Валери, че чакаш огромна сума, че чакаш милионите от неустойката му към футболен клуб Спортинг, за да се разведеш, че го изнудваш, че ламптиш за парите му, че не му даваш развод…



Николета:  Не, нямам такива претенции. Дори не знам, докъде са стигнали съдебните битки на Валери и Спортинг. Съжалявам, ако разочаровам някой.

Кристина: Ти самата говорила ли си с Валери за вашия развод?



Николета: Не, не съм говорила. Говорили са моите адвокати.Каквото е имало да си казваме с Валери, сме си го казали очи в очи. Той ме е избрал за негова жена, предложил ми е да бъда негова съпруга, обичал ме е и ме е уважавал. Аз също. Всяко начало има край. Краят на нашият брак вече е факт.

Кристина: Извинявай, че ще те попитам така директно, но в медиите прочетох че той не е успял да присъства на рождения ден на Никол. Това ли е причината, да вземеш решение да подадеш молба за развод?



Николета: Това, което мога да ти кажа е че Никол бе най-щастливото дете на рождения си ден.

Кристина: А ти щастлива ли беше?



Николета: Ще ти отговоря по същия начин. На рождения си ден, Никол бе най-щастливото дете на света.

Кристина: Аз мога да чета между редовете на думите ти, мисля че и зрителите могат. Понякога е излишно да коментираш нещо. Разбрах те правилно. Дано и зрителите да са те разбрали.



Николета, ти  си в епицентъра на медийния шум. Около името ти винаги е имало и ще има множество спекулации. Моля те нека да поговорим затова, защо си такъв трън в очите на другите. Защо е цялата тази злоба, която се излиза върху теб?


Николета: Криси, аз много отдавна не мога да се трогна от писанията по мой адрес. На всеки час излиза по някоя статия по мой адрес. Каква ли не бях, с кого ли не спах. Истината е че таблоидната  преса и жълтите сайтове живеят от името ми. Това е бизнес. Името ми продава. Разбирам колегите, не им се сърдя.Но не разбирам, как може да има толкова злобни хора и дребни душици особено в интернет пространството. Ти разбираш ли, колко нещастен и самотен човек трябва да си, за да се храниш от злобата. Понякога не мога да повярвам докъде може да стигне човек в омразата си. Те могат да намерят нещо негативно във всяко положително нещо. Това са хора без душа, скрили се зад монитора на компютъра и са си помислили, че са богове. Това са едни празни създания.

Патрашкова: Николета, нека да бъдем по-конкретни. Истина ли е че имаш любовник политик, който ти дава по 20 хиляди лева на месец в плик?



Николета: Между другото струвам малко повече от 20 хиляди лева на месец. И не, нямам любовник политик и няма и да имам. Не познавам лично нито един български политик. Пари на ръка не съм получавала от 6 , 7 клас, когато родителите са ми давали пари за закуски в училище.

Патрашкова: Николета, имала ли си любовник – свинар, фермер или както искаш го наречи влиятелен бизнесмен, който се занимава с подобни неща. Заглавието „Николета спи със свинар”, често може да бъде видяно в пресата.



Николета: След като до скоро постоянно ме забременяваха, сега ми преписват връзки с измислени герои, то очаквам в близко бъдеще да бъда вкарана и в терористична групировка. Поредната нелепост!

Патрашкова: Николета, била ли си интимна със столичния бизнесмен Георги Станов- Бирмата, който е бившо гадже на Преслава, а в момента има връзка с Алисия?


Николета: С Жоро сме близки приятели, двамата много пъти сме се смели, как е минал през кревата ми. Не, никога не е имало нещо подобно. Изключително щастлива съм, че двамата с Алисия са заедно и се обичат. Мисля, че Алисия намери своя човек. Пожелавам и да бъде толкова истински обичана, колкото заслужава.

Патрашкова: Като каза Алисия, истина ли е че заради войната между вас страдат децата ви? Че не ги пускате да се виждат заедно?



Николета: Това е пълна лъжа. Валери и Никол се обичат изключително много, виждат се всеки път, когато поискат. Никол е много смешна, защото тя постоянно иска да целува и прегръща Валерко. А той като нейн батко се държи много мило с нея. Наистина са много сладки и чаровни. Колкото до войната с Алисия, такава няма! Трети лица са били причината за дразгите между нас.

Патрашкова: Нека да се върнем малко отново към Валери. Една негова реплика взриви България. Става дума за малките котета и скандалните му чатове.


Николета: Криси, аз уважавам Валери. Каквото и както да е направил, с която и да се е забавлявал, с която и да е спал или свалял, аз не мога да го съдя. Искал го е, направил го е. Всеки сам си носи кръста. Но не уважавам малки момиченца, които докато гледат през прозореца на общежитието си в студентски град към центъра на София, са готови за едно уиски да се продадат. Не уважавам тяхното маниакално желание да станат известни. Да си пускат сами чатовете с Валери, за да си вдигнат цената. Макар че колко точно да си я вдигнат. Най-много от 2.60 да станат 3.60. Това, че всяко от въпросните момичета иска да е на мое място, да спи с моя мъж, мен не ме вълнува. За мен те не съществуват. Това, че Валери ги е ползвал като евтини секс играчки, трябва да обижда тях не мен. Това, че са под общ знаменател – малки котета – трябва да обижда родителите им. Няма как ме дразнят момиченца, коите са без имена. Някой може ли да ми каже име и фамилия, на момичето със секс чата на Валери, защото аз не мога да се сетя.

Кристина: Някои хора обаче обвиняват теб за всички жълти заглавия, които се изсипват върху Валери. Според медиите ти си склонна да съсипеш живота на Валери.



Николета: Криси, защо да го правя? За да се срамува един ден дъщеря ми от името на баща си ли? Който каквото си направи сам, никой друг не може да му го направи. Валери е правил много грешки и осъзнава голяма част от тях. Аз го уважавам и знам, чевинаги ще имам специално място в сърцето му. Не искам да разбивам ничий живот. Искам да живея моя собствен!  Искам  емоции, които да помня цял живот. Искам любов, а не война!

Патрашкова: Световните медии гръмнаха с новината, че си гадже на най-известният футболист на земята – Кристиано Роналдо. Това истина ли е или не е? Познаваш ли наистина КристианоРоналдо?


Николета: Криси, мисля че е време да сложим край на днешното интервю. Някой друг път ще ти отговоря на този въпрос.

 

 

 

27 Коментара

Hhhh

преди 7 години

Колко си жалка и смешна, проста жено... Да ти пикам в лъжливата муцуна!! Долнопробна мърша.

Коментирай

pppp

преди 7 години

Всичките лъжи нa Николетa, събрaни нa едно място, може дa прочетете единствено и сaмо в хотaренa!!! Толковa стaнaхте скучни, че едни и същи истории ги повтaряте, потретвaте и тaкa до безкрaйност.Не си нaпрaвих трудa дa прочетa, тa дa питaм отрaзили ли сте дежурния зaучен отговор нa НЛО-то " Криси ще бъдa откровеннa с теб"

Коментирай

Мария

преди 7 години

Забравили сте "Знаеш ли, Криси" и "Ще ти отговоря честно". Фрази, които каза около 50 пъти в рамките на 20 минутно интервю.

Коментирай

ШИ ШИ

преди 7 години

СВОДНИЦАТА ПАТРАШКОВА ПРАВИ ПИАР НА ЗАКЪСАЛИ ПРОСТИТУТКИиииИ МЯУУУУУУ РОНАЛДОООООООООООООО

Коментирай

Баба Яга

преди 7 години

Ха ха ха...присмял се хърбел на щърбел!!Малките котета след година ще са там където и ти си била на техните години.По еФтини конкурси яхнали......кравата!!Бааахти и простата бабушкера.А па отговора и за Роналдо...разби облаците...хахахахахах маниакално луда шизофреничка.Жалко подобие на жена.....гнусен урод безроден!!!Браво на Валери,че и би шута!!Нечистиплътен гнилоч си Тъполетоооо

Коментирай

без злоба

преди 7 години

Прекрасна беше в предаването. Изглеждаше и се държеше като дама. Адмирации за житейската градация.

Коментирай

Хахахахаха......

преди 7 години

Ееееее.........нямам думи! Може ли да си толкова проста и ограничена? Жалко, много жалко!

Коментирай

==

преди 7 години

"изглеждаше и се държеше като дама"... ха-ха...изглеждаше като селска ку.ва, която се е видяла с малко пари; а се държеше като пън, спечена от напъна да наизусти и изговори написаните и предварително думи

Коментирай

-.-

преди 7 години

това не е интервю, а разговор на две прости.т.у.тки - една най-обикновена, такава в буквалния смисъл и друга - станала такава в професията, наречена журналистика

Коментирай

...

преди 7 години

Ех, николето, николетоуу, твойта елементарна кратуна така и не схвана, че като се опитваш играеш игри, постигаш обратния резултат - ставаш трагикомична. Адвокатите на Божинов те размазаха и след като стана безпределно ясно, че няма да получиш това, за което се беше наточила, влезе в ролята на скромна, не искаща нищо и обичаща всички. А, и ПЪРВА решила да се разведе. Ама вместо да ни трогнеш, ни разсмиваш. Мерси за което.

Коментирай

Oпа

преди 7 години

Хаха защото сега му дошло времето да го каже смях в залата Божката здраво ти го натресе със снимките с новата си какво си мислеше че умира за тебе и все ще крие истината ли да ти няма да плачеш в ефир но зад ефера си кръгла нула ревлив парцал

Коментирай

Oпа

преди 7 години

Хаха защото сега му дошло времето да го каже смях в залата Божката здраво ти го натресе със снимките с новата си какво си мислеше че умира за тебе и все ще крие истината ли да ти няма да плачеш в ефир но зад ефера си кръгла нула ревлив парцал

Коментирай

лора психи

преди 7 години

Николето, циганко проститутко, оправи редките зъби на дебелата и и намери нов татко дето ще и ходи на рожденния ден вместо бабичките в критическата да му въртят гьобеци и минети

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

ee..po protiwna gena ot nikoleta...niama...al4na dosadna nikakwica....i patra6kowa ne moge ia spasi....

Коментирай

Симона

преди 7 години

николета и градация ,пфу

Коментирай

klozeta

преди 7 години

Ама дайте й Орден Стара планина на тая бе !К'во я бавите .

Коментирай

Колко пъти ще ни сервирате едно и също

преди 7 години

Да питам - колко пъти ще ни сервирате едно и също за една и съща долнопробна жена? Тва църното голяма лъжкиня бре, то не спря от години да лъже да какво ли не. Определено не е с всичкия си - има прекалено нереална представа за себе си. Да не би да забрави как ГОРДО разказваше наляво и надясно как Валери те поръчал или как въртеше мин..ети за една водка? Добре, че навремето хвана тоя балък, че ако не беше той щеше още да се продаваш само за няколко левчета. Парцал. П.С Патрашкова и сие - от колкото и да се стараете не може да направите от миризливо лайно нежна роза. Това е и ще бъде винаги невъзможно.

Коментирай

klozzeta

преди 7 години

Ех, Николето , май забрави кога правеше свирки за едно уиски и ходеше по квартирите и тепетата да те ебат ?

Коментирай

f

преди 7 години

От интервюто й наистина си личи, че е забравила, но дори и да не беше защо толкова ви интересува вас и ви бърка в здравето какво прави или не прави, казва или не казва тя? На мен пък въобще не ми пречи с какви мании за величие живее или за каква се мислела. Всеки човек си живее малко или много в собствен свят и не съм тръгнала да се опитвам да преправям всеки и да го карам да живее в моя, да го задължавам да се вижда по начина, по който аз го виждам или да го карам да става друг, защото много ме интересувало какъв е. Не ви разбирам. Само със завист, черна и обсебваща, мога да си го обясня.

Коментирай

оффффф

преди 7 години

Защо всеки път в края на въпроса казва "Съжалявам, ако разочаровам някой"??? Тая май освен да живее за хората - за мнението им и затова все да дразни някой, друго не прави. Баси простата.

Коментирай

laugh

преди 7 години

"Единствено и само в моето предаване", защото в други не те и канят. Само в "Папараци" и при Мартин Карбовски можеш да ги правиш тия простотии, да ти дават предварително въпросите, пр-ката да ти мисли умните отговори, а после да ги сричаш в ефир. Смешно чучало. Даже и в Кан, холивудските звезди са по премерени във визиите си, отколкото ти, прост гном.

Коментирай

Мангалски истории

преди 7 години

Мръсно мангалско лайно. За коя си се помислила, мършо? Как не те срам грам? Една истина не излезе от тази лапаща пишките на цяла БГ гнусна уста? И кой си мислиш,че ти се връзва, хората не са толкова ограничени като теб! Всеки ти се смее, ти си клоунът на страна! Пример за пропаднала и проста курва, тръгнала да се сравнява със студентките! Недей! Акъла ти е на светлинни години от техните, неграмотен и необразован клоун, работещ с гнусната си вагина

Коментирай

..

преди 7 години

А и колкото и пишки да погълнеш, уважението от хората никога няма да можеш да си го купиш, то е отдааавна изчезнало

Коментирай

до f

преди 7 години

Каква завист, какви 5 лева? Пак не си в час. Нормално е на хората да им е неприятна някоя безочлива и нагла лъжкиня, дето се вее в облаците. И какво сега - заради теб да я търпят ли? Да си чувала за свободa на словото и за това, че всеки може да си каже мнението?

Коментирай

В

преди 7 години

Аре ве? Ама малко сте попропуснали частта след "малките котета", когато Патрашкова я контрира, че и тя е тръгнала от плеймейт.

Коментирай

Хотарена

преди 7 години

Хотарена, що не пишете как Валери смачка Николинка само с две изречения ... чакаме да отразите "безпристрастно" новината, че неговото мнение за цялата тая помия, която сте "цитирали" е PR отстрана на НиЛо-ту

Коментирай

maia ryseva

преди 7 години

boge...kolko grozna lelka iaglegda.....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.