ЦИФРОМАНИЯ навръх Нова година! Преслава лапа 28 бона за 2 часа, Емануела - 12 хилки! (Вижте кой колко ще прибере на празника)

https://hotarena.net/pod-pricel/cifromaniia-navrah-nova-godina-preslava-lapa-28-bona-za-2-chasa-emanuela-12-hilki HotArena.net
ЦИФРОМАНИЯ навръх Нова година! Преслава лапа 28 бона за 2 часа, Емануела - 12 хилки! (Вижте кой колко ще прибере на празника)

Редакторска плесница

 

Истинска цифромания се очертава навръх Нова година, научи HotArena.

 

Собствениците на заведения ще трябва да се бръкнат доста надълбоко, ако искат да зарадват клиентите си с някоя пайнерка в навечерието на 2016 година.

 

Правилото, че ден година храни, важи с пълна сила на 31 декември, когато хонорарите на фолк певиците скачат двойно.

 

Най-много ще се облажи Преслава,

 

която има планирани не едно, а две участия в нощта срещу 2016-а. Първо певицата ще извие глас в хотел в Пловдив, а след това – в София, пише „ШОУ“.

 

За всяко от участията добричлийката ще гушне вместо по 7000 лева, колкото обичайно е хонорарът й – по 14 000. Това прави общо 28 бона за два часа пеене.


Разбира се, голяма част от сумата отива за продуцента Митко Димитров, но и Преслава ще е предоволна.

 

Скъпоплатени са фолк певицата Анелия и Константин,

 

които стандартно прибират по 5 бона на час. По Нова година сумата се удвоява и Анелия смята да се върне от 5-звездния хотел във Варна с 10 бона в джоба. Същото се отнася и за Константин.

 

Доста добър хонорар като за начинаеща в Пайнер взима и Емануела. След трансфера си от Ара, певицата получава 6000 лева за участие. На Нова година ще в Димитровград срещу 12 бона.

 

Безплатно

 

май ще пее единствена Галена, която по традиция прави услуга на съпруга си и на Нова година има изява в комплекса му в Арбанаси.

 

Целият хонорар без удръжки

 

пък ще си прибере фолк певицата Андреа. Тя се отцепи от Пайнер и вече не дължи процент на никого, тъй като сама се продуцира.

 

Красавицата ще бъде в Банско заедно с гаджето си Кубрат Пулев, където ще пее час и 15 мин и ще прибере 10 000 лева. Далавера, а?!

 

Стела Йорданова

 

6 Коментара

kat

преди 8 години

Dori bileta da e 1 lev ne bih otisla da gi slusam,palna pornografia sa pesnite im.

Коментирай

хахахахаааа

преди 8 години

Без пари да ми предлагат,няма да ги слушам тия.....оле,майко! Като има луди да кихат толко грешни пари,ще има и такива дет ше ги лапат бе...мноо ясно!

Коментирай

Цветан

преди 8 години

Камелия, която традиционно забравяте пък ще пее в клуб БИАД за 10 000 лева и в хотел Princess в София за още 10 000 лева. И всичките 20 000 ще са си за нея, да ви припомня пък аз. И както показва сметката, като не отчита нищо на продуцент, реално ще е най-печелившата в новогодишната нощ. Весели празници!

Коментирай

бре, тази "гласовита" Тодорка под път и над път , вече се оригаме на Тодорка

преди 8 години

Тук в този сайт се възхваляват и величаят само такива, които са приближени на така " великите журналистки" Стела Йорданова и М.Грозева- Утайките и пошлостта в журналистиката! Почти всички певици имат участия и всички ще спечелят за вечерта. Седнала Стелата, да ги мери на кантар кой, колко! Простащина и злоба и "нечистоплътни" драсканици! Най-отвратителният сайт в нета!

Коментирай

бре, тази

преди 8 години

Отива с Пулев, защото много хора го уважават и ще отидат там заради него, а така ще спечели и бездарницата Андреа, дето вие и узвива , като измръзнала кучка. И чекиджии да плакнат очите в изкуствените топки на един травестит. Пълна скръб!

Коментирай

преди 8 години

Като Ина кой да плаща за чалга, ще печелят. Стига сте им гледали в паниците! Моята нова година ще е без подобни изпълнения :)

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.