ЦИРКОВЕ преди турнето! Андреа и Джена се хванаха за косите (ВИЖ ПОДМОЛНИТЕ ИМ ИГРИ)

3997
17 Юли 2014, 10:37


Пеещите силиконки се озлобяват с всеки изминал ден. Турнето им наближава и фактът, че ще трябва да пеят заедно, дава повод на пайнерките да си играят мръсни номерца зад гърбовете и да се цакат по различни начини, научи HotArena.net.

 

Както при всяка масова фолк проява, и този път разногласията са за това коя ще излиза първа и коя последна пред публиката. Убедени, че откриването и закриването концерти е най-авторитетно, певиците отсега водят усилени пазарлъци с шефа си и екипа, отговарящ за организацията, информира в. „Уикенд“.

 

Най-много драпат Джена и Андреа. И двете държат да пеят колкото се може по към финала на спектаклите и не са склонни на компромис. В момента изгората на Кубрат Пулев и колежката й плетат интриги и бълват огън и жупел една за друга, надявайки се, че по този начин ще си осигурят предимство.

 

Джена и Андреа не се понасят от няколко години, припомнят запознати. Враждата им се зароди на сборен концерт на „Пайнер“, проведен в центъра на София. Тогава в последния момент Андреа категорично отказа да се качи на сцената, защото не искаше да пее преди Джена.

 

Претенции има и Мария. Нищо, че най-малко заслужава да участва в концертите. Откакто се загаджи с Християн Гущеров, Мария не ходи на участия и кариерата й е в застой. Въпреки това обаче от „Пайнер” са се смилили над нея и са я поканили да се изяви редом с най-оборотните певици.

 

Мария се натиска да открива спектаклите, но няма да откаже да пее и в края на концертите. Колежката й Анелия пък е категорична, че приема един единствен вариант – да е последна, след всички. Според нея тази чест й се полага като носителка на приза „Идол на годината”.

 

Само Преслава и Галена не проявяват капризност. Макар да са двете най-хитови певици на „Пайнер”, те са съгласни да пеят дори в средата на концертите. От фирмата обаче ще проявят уважение и ще ги сложат в края.

 

 


ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
г
преди 2 години
0
както винаги нищо вярно
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*




HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени
php ram used: 4.34 mb
total execution time: 50.019979476929 miliseconds
mysql execution time: 35.507202148438 milliseconds