Изпрати новина PHOTO ARENA rss
19 22

Бъдете първи! Научете всичко!

Кликнете на бутона "Харесва ми"!

Затвори

Цуни не спал с Преслава, бил й само компаньонка

Плевенският бизнесмен Цветелин Маринов-Цуни не е любовник на Преслава, твърди самият той. 

 
В последно време името му непрекъснато се спряга редом до това на сочната фолкпевица.
 
 
Дни преди празника на влюбените Свети Валентин двамата бяха на романтична ваканция в Дубай. Преди дни обаче се разчу, че Цуни се е впуснал в меле с другия спряган за гадже на добричлийката - Жоро Бирмата.
 
 
Въпреки воаяжа да Дубай обаче, Преси и Цуни били просто приятели. 
 
 
"С Преслава засега сме само наистина само приятели, които се уважават и ценят много. Често сме заедно с нея в обща компания, тъй като имаме много познати от музикалните среди", казва Маринов.
 
 
"Именно общи познати ни запознаха, може би преди година някъде. Тя ме впечатли с непринуденото си поведение и широката си усмивка", признава още той пред "Блясък". 
 
 
Според клюката Цуни имал чувства към фолк звездата, но тя към него - никакви. 
PHOTO APENA Изпрати новина
Коментари:
1
Добави коментар
Автор *
Текст *
Капча:*
CAPTCHA Image
 
  • avatar
    25.02.2012
    Може би вече сте чули за новата интернет сензациа - Wazzub. За по-малко от два месеца сайта събра над половин милион потребителя и бройката им се увиличава заплашително бързо. Чудите се защо? Отговорът е много прост. Този вид изкарване на пари е нов, въвежда се за пръв път на интернет пазара.WAZZUB - новият конкурент на Google ще ви плаща всеки месец докато сте живи толкова пари, колкото приятели, познати или непознати убедите да се регистрират в WAZZUB, с номера, който ще получите когато се регистрирате вие и потвърдите регистрацията си, която е безплатна за всички. Никога няма да ви бъде поискан нито един долар. WAZZUB ще изплаща 50% от печалбата си на тези, които намерят поне трима да се присъединят към WAZZUB.Ето и линка чрез който трябва да се регистрирате http://signup.wazzub.info/?lrRef=cb957a89
Абонирай се за новини