Цветан Недялков от „Ку-ку бенд“: Победих рака! (10 години се моли за дете)

3614
22 Май 2015, 12:09


„Така е. Преборих лимфон през 1997 година. Лекувах се четири години и имах огромния късмет, че съм с част от „Ку-ку бенд“, защото музиката ми беше като отдушник“, разкрива Цветан Недялков, разбра HotArena.


Излизайки от болницата ходех по участия, забавлявахме се и така не мислех за болестта. Имах работа през цялото време, не съм оставал вкъщи. Това ме крепеше да продължавам напред“, призна китаристът преди време в предаването „Търси се“.


Към днешна дата музикантът е щастлив баща и съпруг, но само той си знае през колко мъки и изпитаният е минал в живота си. След 4 години успешна битка с рака, музикантът успява да оздравее, но със съпругата му Незабравка имат друг проблем—не могат да имат деца.


Цели десет години двамата правят опити за деца, докато накрая почти се отчайват. Лекарите им казват, че няма надежда, но д-р Георги Стаменов им показва, че има светлина в края на тунела.


„Накрая решихме да осиновим дете, но въпреки това продължихме да пробваме и чудото стана“, разказва още Цветан Василев.

Мартин се ражда след шестия опит ин витро и вече е на 6 години. Семейството признава, че това е най-голямото им щастие.


Двамата със съпругата му Незабравка са заедно от ученическите си години и се женят през 1993 в най-голямата криза. Подобно на съпруга си и тя е преподавател, но по мода в НБУ.


Той пък води практически лекции по китара в музикалната академия „Панчо Владигеров“, като в същия ден, когато той защитава доктората си, неговия колега Иван Стоянов защитава своя докторска теза.


За работата си при Слави казва, че е започнал на шега. Маестрото, с когото служили заедно в казармата, му се обадил, след като се върнал от турнето из чужбина с LZ.


В началото си мислел, че е малко несериозна работа. „Евгени казал на Слави за мен и той ми се обади да се видим. И така се оказах в „Ку-ку бенд“ вече 20 години“, разказва още Недялков.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени