Цветанка Ризова има мъж милионер (Излъгала съпруга си, че е чистачка)

6975
15 Март 2015, 16:32


Водещата на публицистичното предаване “Лице в лице” по Би Ти Ви Цветанка Ризова, е най-заможната дама в родния телевизионен ефир, научи HotArena!

 

Скромната и тиха журналистка е потвърждение на поговорката, че тихите води са най-дълбоки. Малцина от зрителите подозират, че Цветанка тъне в лукс, тъй като е омъжена за баровец с проспериращ частен бизнес, чието богатство се оценява на над 10 милиона, пише „Уикенд“.

 

Цветанка и съпругът й Анатоли се запознали преди четвърт век, по времето, когато бъдещата тв звезда била гладна студентка по българска филология в Софийския университет и мечтаела да направи кариера в БАН. Бъдещият съпруг на водещата вече имал диплома за бакалавър по немска филология.

 

Съдбата ги срещнала в нощния бар на хотел „Самоков” в Боровец, където двамата били с различни компании. В едното сепаре са студенти, дошли да разпуснат между два изпита. В другото се настанили група приятели, които също имали повод за купон.

 

С напредването на вечерта компаниите се смесили. „Попита ме какво работя и аз излъгах. Казах му, че съм чистачка в една фирма. Аз много обичам провокациите и искам да видя как ще реагират хората на нестандартни неща. Тогава бях студентка и четях за държавен изпит. Той каза само: „Ми много хубаво”, разказва Цветанка.

 

По това време Ризова била доста претенциозна и нафукана и избирала мъжете, с които излиза, според това дали знаят кой е Фройд, дали са наясно с трудовете на философа Кант и дали са чели книгата „Махалото на Фуко”. Ако човекът не отговарял на този висок критерий, Ризова изобщо не приемала поканите му за кафе или вечеря.

 

Мъжът й Анатоли обаче я впечатлил с осведомеността си по всякакви теми, въпреки че печелел парите си в доста неинтелектуалния транспортен бизнес.

„Истината е, че той бая е чел, което тогава ме изненада. Но не обича да го показва - това му е номерът в живота: прави се на непукист и на по-незнаещ, отколкото е”, коментира брачната си половинка журналистката.

 

Двамата имали връзка цели 4 години преди тя да му каже заветното „да”. До последно се чудела дали да приеме.

 

Сватбата им била повече от скромна. В гражданското присъствали само младоженците и двама техни приятели, които им кумували. Младоженците се оженили без роднини, специални облекла и церемонии. Не след дълго Анатоли станал финансов консултант и младото семейство бързо потънало в разкош. Родил им се и син Георги, който след като завършил Американския колеж преди две години, отпрашил да учи и живее в Лондон.

 

Мъжът на дамата с най-богатата колекция от скъпи маркови очила у нас, е собственик на няколко фирми и съдружник в различни търговски дружества. Преди време плъзна слух, че Анатоли е натрупал дългове, които обаче били изчистени с посредничеството на известната му жена. Това обаче едва ли отговаря на истината.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени