Цветелина Грахич заживява с гаджето чак след сватбата (Двамата още живеят разделени)

2497
11 Септември 2016, 16:00


Цветелина Грахич все още не живее с годеника си, макар двамата да стягат сватба, научи HotArena.

 
Причината е, че дори по отношение на мъжа в живота си Цветелина пази известна дистанция. Това се улеснява от факта, че също както и нея, той е доста ангажиран с работа. Казва се Кристиян и за разлика от Грахич пътува много по чужбина.


Двамата почти не успяват да се засекат под един покрив. За това за момента всякакви мисли за брак и деца били на заден план. Двамата били обсъждали това да се случи през следващата година, когато ще успят да забавят темпото. Тогава трябвало да обсъдят и фактът, че ще им трябва общ дом, защото сега повече спели по хотели, отколкото вкъщи.

 
„Толкова е зает, че се виждаме по един-два път в месеца. Трудно е, но това е моят и неговият живот. Докато сме млади трябва да работим. Другото е лесно”, казва изпълнителката. 


Когато говори за мъжа в живота си, певицата цялата сияе. Причината е, че с Кристиан за пръв път усетила сходство в отношение не само на сексуалните желания, но и духовните такива. Той бил изключително грижовен и добър, вечно готов да помага не само на нея, но и на приятели. В очите на певицата бил човек с огромно сърце и неизчерпаема добрина. Бил много по-зрял в поведението си от Цветелина и точно с това я спечелил. 


За сега и двамата били категорични, че ще мислят за деца, чак след сватба. Дори когато тя се състои обаче, Цветелина няма да си остане затворена у дома, за да чака любимия като вярна Пенелопа. Ще продължава да записва хитове и да обикаля заведения, за да гради кариерата си. И колкото и необичайно да изглежда, мъжът до нея я подкрепял в това решение. Не искал заради любовта си към него тя да загуби другата си голяма любов – музиката и така да бъде нещастна. 


И не, че този начин на живот и допадал напълно и не носел напрежение. Двамата си имали своите моменти на временни раздели и кризи. Винаги обаче намирали причини да продължат отношенията си, предават от Уикенд.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени