Цветелина прилага арттерапия

https://hotarena.net/az-jenata/cvetelina-prilaga-artterapiia HotArena.net
Цветелина прилага арттерапия

Една от легендарните попфолк и народни певици, прочули се в близкото минало – Цветелина, ще се качи на сцената на Летния театър в Сандански за юбилейния „Пирин фолк“, за да изпее най-популярната си песен „Син си имам“, с която завладя сърцата на публиката през далечната 2001-ва, научи HotArena.

 

Преди време Цветелина завърши „Консултативна психология“ и специализира „Арттерапия“. Така на концертите си тя прилага музикотерапия, като твърди, че ефектът е положителен: „Хората си тръгват освободени от тежестта на ежедневните натоварвания“, заяви тя пред „България Днес“.

4 Коментара

Теодор

преди 6 години

Така като гледам на себе си не е успяла да помогне с "Арт терапия" едва ли ще успее и на друг ...

Коментирай

абсолютно

преди 6 години

много терапевти, много психолози се навъдиха, че и до арттерапия я докарала, без думи, пей си песничките и не ставай за смях

Коментирай

Смях в залата

преди 6 години

От твоята уста това звучи като комплимент! Голям разбирач, адски компетентен по всички теми! Да се смееш ли, да плачеш ли?? Да те ожали ли човек? Трудно е да се вземе решение..:))))))

Коментирай

6ut

преди 6 години

6toto malko utaiki ima 4e i za starite pa4i pi6ete

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.