Цвети проговори за инцидента и последствията! Как я обиди авторът на книгата „Златните 8“? Интриги и лъжи я скараха с... (+Още признания)

13584
15 Май 2017, 12:11


Бившата гимнастичка Цвети Стоянова проговори публично за пръв път след инцидента в интервю на Кристина Патрашкова за ТВ таблоида „Папараци“. Понеже разговорът им не може да се побере в едно предаване, той ще продължи и в следващия брой на предаването, идната неделя, узна HotArena.

 

 

Като цяло – Цвети не си спомня какво се е случило, въпреки че когато са я приели в „Пирогов“ е била в съзнание и през цялото време очите й били отворени. Именно поради тази причина и бялото петно около падането й преди една година, не е пожелала да участва в книгата „Златните 8“. Тя е научила много преди да я поканят да разкаже нещо за кариерата си в нея, че такова нещо е почнало да се пише.

 

 

Когато дошъл нейният ред, тя е отказала, тъй като дори на близките си не е успяла да разкаже какво точно се е случило, поради липсата на спомени. След като „Златните 8“ бе завършена и представена, Стоянова научила от свои приятелки, че в книгата авторът е посочил подробности около инцидента, без тя да му е споделила нищо...

 

 

Заради тази обида не е пожелала да присъства и на официалната презентация на творбата, за която дори не получила подобаваща покана, а запитване в чата във Фейсбук. Чатът е бил разпространен в мрежата от автора на книгата, в който е бил и отказът й.

 

 

Цвети разкри, че с по-голямата част от бившите си съотборнички поддържа връзка, но с други, които са повярвали на интриги и лъжи, в които името й е замесено, нямат отношения.

 

 

Отрече грозния слух, че е похарчила отпуснатите пари за лечение от спортния министър Красен Кралев за почивка в Дубай. Средствата са отишли по предназначение – за рехабилитация в Германия, а двете й визити в Арабското емирство са били по покана на треньорка по художествена гимнастика и шеф на първия клуб за този вид спорт в Дубай. Те й подарили и едномесечни процедури иглотерапия.

 

 

Стоянова най-ярко помни посещението на гаджето си Сашо в болницата. Той бил облян в сълзи и не можел да каже нито дума. Тогава тя си помислила, че са му казали, че тя умира и той се чудел как да й съобщи. Но той бързал да я успокои, че плаче от радост, че тя е жива.

 

 

Цвети призна, че в момента живее втори живот и цени всяка секунда от него. Не е същият човек, който е била преди една година. Вече се чувствала по-разумна, по-прораснала и много по-щастлива.

 

 

В следващия епизод на „Папараци“ ще разкаже за това, че никога не е била влюбена в художествената гимнастика, а е практикувала този спорт в памет на майка си.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Zz
Преди 1 година
-1
Обикновено хората ,които изглеждат със силен и волеви характер са много емоционални и склонни към самонараняване, дори и към посягане на живота. И това е само , защото така "изглеждат". Майка ми учеще на времето "Соц. Дейности" и носеше вкъщи книги по психология, а вътре бяха описани много нещастни случаи. Направи ми впечатление , че в 8 от 10 от взетите интервюта на родители с деца , които са правили опити за самоубийство /някой от тях успешни/ разказват , че децата им са били силни и борбени, емоционални и чувствителни. Които пред хората изглеждат инсе държат добре , но много малко от родителите успяват да разберат на време , че нещо страшно се случва в гглавите на децата им. И изведнъж всичко идва изневиделица...а след това и чувството за вина, че не са разбрали на време.. Случая с Цвети е подобен. Нека да оцени отново живота и да му се радва.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Анелия
Преди 1 година
-1
Желая и бързо въстановяване и преосмисляне на живота. Новият и имидж далеч не ми харесва, но всеки има право да живее както намери за добре, а и порави лишенията, които са съпътствали живота и, е нормално сега да граби с пълни шепи от всичко. Още повече, че както тя сама каза "Бог и е подарил втори живот", който тя преди това явно не е ценяла и е решила да приключи. Само едно не разбирам при такива хора - как е възможно сами да решат да сложат край на живота си? Не го разбирам просто. Волята за живот е много силна при хората. А тя ми изглеждаше като силен волеви характер. Явно обаче не е било така.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
РЕНЕТА
Преди 1 година
-17
ЖАЛКО,ЧЕ И ТЯ Е СТАНАЛА КУРВА ... ЯВНО СЛЕД ПАДАНЕТО,НЕЩО В ГЛАВАТА Й СЕ Е ПРОМЕНИЛО!!! ИЗРУСИЛА СЕ Е УЖАСНО,СЕГА ЦИЦИ И ДЖУКИ ОСТАВА ДА СЛОЖИ..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip Girl
Преди 1 година
-11
Ренетке Минетке, с какво право я наричая така? Показва ли си половите органи или гърдите? Не. Спи ли с много мъже? Не. За какво пишеш простотии? Толкова много ли ти е злобата стиснала те в гърлото? Постоянния полов член е изваден от там и е отстъпил място на злобичката ти? Ех, от такива като теб рано или късно всички бягат, натоварваш, гнусно е. А такива "курви" като Цвети са обожавани от мъжа до тях и той е неотлъчно до тях. Да, защото, нали да си курва значи, да си имаш един единствен мъж...
До Лина
Преди 1 година
-8
Линче , малко сополинче..не си завирай нослето там където не ти е работа. Ако иска ще е руса , ако иска ще е лилава , ако иска ще е с цветовете на дъгата.. Тея "дубаИци" , като я канят са предвидили със сигурност някой неща, не всеки има възможност да отиде на екскурзия там. Момичето каза , че живее нов живот и иска да извлече всичко положително. Това е също вид защитна реакция...Качваше си снимки-напълно нормално, никъде обаче не й видях "селфи на задника" . На такива злобни пикли , като теб ви трябва една сопа и бой до припадък.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ана
Преди 1 година
-2
Гледах интервюто и само да направя едно пояснение-каза,че не е разказала на близките си не защото няма спомени,а защото не е готова да говори за това и те не я питат за мотивите й.Спомени няма вече като е паднала,а не преди това.Успех,късмет и напълно възстановяване й желая.Най-красивата е!Дано живее в по-спокойна за нея среда.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Цвети Найденова да престане да бълва мръсотия срещу Цвети Стоянова!!!
Преди 1 година
-4
Найденова курво вмирисана не пред един и двама човека си злословила срещу Цвети завиждачка мръсна.Ходи си гледай селския бек Марсо наркомана и не излизайте от село Банкя там ви е мястото да отглеждате кокошки и да чистите кравешки лайна !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip Girl
Преди 1 година
-6
Много ясно, че ще говори против нея, Найденова е като крив кон в главата.
Хриси
Преди 1 година
-8
Цвети е страхотен пич!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
lina
Преди 1 година
-15
ей тиа дубаици как подаряват така почивки, сигурно и коктейлите са и платили и са я помолили да пуска рекламни селфита на задника си и сигурно са я помолили да се изруси и да стане кифла
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip Girl
Преди 1 година
-8
Нито една такава снимка не е пуснала от там, злобо. И селфи е, когато снимаш сам себе си, лицето си...stupid cunt :(
Ева
Преди 1 година
-15
Ужасна ПРОТИВКА.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Gossip Girl
Преди 1 година
-7
Поне е постигнала много повече в живота си от това да пише измислени злобни думички по жълти сайтчета.
до Gossip Girl
Преди 1 година
-7
хахахаха, що не си го нашибаш, адвокатке? Хората са тук, за да си изкажат мнението, много знаеш ти какво са постигнали, овца.
Gossip Girl
Преди 1 година
-8
Мммм излъчваш ниво с тези изказвания, вярно, на комбайнерка, но все пак, такива като теб и на малкото трябва да се радват. Каквото и да си постигнала, със сигурност не е било толкова, колкото госпожица Стоянова, също така едва ли е било с толкова труд (който е тренирал гимнастика, знае колко жесток спорт е)


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени