Цвети с трогателна изповед за белезите! Ето каква е истината за престоя й в Дубай и дали е харчила държавни пари!

7571
09 Януари 2017, 18:00


Както HotArena писа, напоследък част от феновете на шампионката Цветелина Стоянова я упрекваха за поддържането на имидж "лошо момиче". Гимнастичката вече обясни, че няма намерение да се променя, за да се хареса на някого и в първият момент успя да заблуди, че наистина от скромното момиче, което познавахме от състезанията не е останала и следа.

Снощи, обаче "златното момиче" разтопи сърцата отново, тя потвърди предположенията, че опитите да се преструва, че не й пука са само защитна реакция, за да продължи напред. Гимнастичката директно затвори устата на критиците защо не прикрива белезите си като качи снимка само на белега на гърба си и написа трогателното:

"Всичко, което загубваме, дори това, което изчезва завинаги, оставя следи, които никога не могат да бъдат заличени." Цветелина ясно подчертава, че няма смисъл да крие белезите си и дори да променя имиджа си, няма да заличи спомена за случилото се, но се опитва да продължи напред. Написаното предизвика много одобрителни коментари, като почитателите й я приканват да не се връща назад и изпращат подкрепата си.

Един от феновете обаче пожела да отговори директно на написано срещу Стоянова:

"Пиша това пояснение, защото съм фен на Цвети и ме боли и моля да бъде публикувано,  явно медиите няма да й дадат възможност да се защити и да обясни нещата, които й се случват напоследък, а много хора като мен следим кариерата й отдавна и се ядосваме на нападките. Някои хора я обвиниха,че е отишла в Дубай с "държавни пари", след като разбраха,че държавата ще поеме част от лечението й. Първо искам да кажа, че предвид факта колко други спортисти има България, които са донесли европейска и световна титла (един или двама, вие ми кажете?!) и поетото лечение не е нищо, нека не забравяме, че тя дори не получи пенсия. Но държавните пари са само и единствено ЗА ЛЕЧЕНИЕТО Й! Цветелина Стоянова беше в Дубай на турнира "DuGym cup", беше лично ПОКАНЕНА от организатори, както тя, така и Мария Матева и други успели гимнастички. Така че министерството не е давало и стотинка за престоя й там и моля тези коментари да спрат, защото нямат общо с истината и само могат да обидят момичето.

Относно факта, че напоследък се държи "над нещата" и както я определиха "лошо момиче", нормално е вече да иска да забрави всяко притеснение и за момент да спре да мисли за тревогите, това е проблем на не един и двама българи. Както и да реши да живее живота си от тук нататък зад нея ще стоим винаги верните й почитатели и ще я обичаме такава, каквато е. Защото животът може да те спъва с много камъни по пътя, но ако ги събереш и построиш от тях стена, вече нищо не може да те пречупи. Обичаме те, Цвети и сме благодарни за това, че прослави България!"
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
МНОГО НАД ВАС
Преди 1 година
-3
ЦВЕТЕЛИНА Е МНОГО НАД ВАС НО АЗИСКАМ ТОЯТАЯ ДЕТО Я МРАЗИ ТОЛКОВА ДА МИ ОБЯСНИ С ЕДИН КОМЕНТАР ЗАЩО? ЗАЩО И ЖЕЛАЕШ СМЪРТТА И Я НАРИЧАШ ПОД ВСЯКА СТАТИЯ С ОБИДНИ ДУМИ? ТИ ДАЛА ЛИ СИ ПАРИ ЗА ЦВЕТЕЛИНА, ЧЕ ТИ ПРЕЧИ ЛЕЧЕНИЕТО Ѝ? КАКВО ОБЩО ИМАШ С НЕЙНИЯТ ЖИВОТ, ЧЕ СИ СЕ ПОБОЛЯЛА ОТ ТОВА КОЙ ПЛАЩА ЛЕЧЕНИЕТО Ѝ? МИСЛИШ ЛИ ЧЕ СИ НОРМАЛНА ТИ САМАТА ИЛИ ВИЖДАШ ЧЕ ТУК ТИ ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ НА НЕГАТИВНИТЕ КОМЕНТАРИ И СИ САМОТНИЦА НЯМАЩА КАКВО ДА ПРАВИ И ТЪРСИ НЯКОЙ ДА СИ РАЗМЕНИ ДВА РЕДА С ТЕБ??? ЧАКАМ ОТГОВОР.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Валентин
Преди 1 година
-6
Странно ми е защо толкова хора й завиждат за лечението като всеки направил нещо за България го е получавал. Успех на Цвети, много е красива, може би най-красивата българка и има шанс да се занимава с нещо с мода, но да започне докато е интересна, ще й отива, има пропорции на модел. Очевадно всяко нейно действие предизвиква огромен интерес и не случайно медиите я следят. По-добре да четем от медиите за жени, постигнали толкова титли в живота си, отколкото за чалга. Цвети и преди да скочи беше гимнастичката, която въобще не казваше и дума в интервютата им с другите златни момичета, никога не е търсила внимание, както изкарват.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Маги
Преди 1 година
-9
Не ми харесва това момиче...Уважавам успехите и,но мисля,че не заслужаваше да я лекуват за без пари.И сега с тези пратени статии и изфабрикувани новини ми става още по неприятна.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
До Мутафчиева
Преди 1 година
-9
Г-жо/ госпожице, статията ясно дава отговор на това кой е платил престоя й в Дубай и Вие пак вашата си знаете. Човек е това, което вижда, но някои хора виждат само негативно. Почивката (а то не е почивка, а служебен ангажимент, това че са имали реме за плаж не значи, че затова са поканени) на Мария Матева и Цветелина Стоянова Е ПЛАТЕНА ОТ ДУБАЙСКИТЕ ОРГАН3АТОРИ! Когато Ви поканят някъде в чужбина да сте гост на спортен турнир, те организаторите плащат разходите. Цветелина Стоянова не е богато момиче, а и семейството й са достойни хора, няма да търсят пари ако имат, а и друг е въпроса, че те не са търсили, а Кралев сам обеща. Ако видите луксозните апартаменти на другите гимнастички от ансамбъла и дома, в който бабата на Цвети даде интервюта, ще видите, че разликата е голяма. Не нападайте.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Албена Мутафчиева
Преди 1 година
-16
Уважавах я,но това вече остана в миналото.Разочарова ме,че пое по пътя на поредната кифла,която ще плаща за да се пише за нея и тъпотиите и,вместо да поеме своя път и да се докаже на друго поприще с качества.Не заслужава медийно мнимание,не заслужава и подкрепа,защото ни се подигра като не плати за лечението си,но плати за скъпа почивка.Самата почивка не е проблем,но е проблем това,че при толкова страдащи души /най-вече дечицй/,които просят пари от дарения за да се лекуват,държавата трябваше да плаща за психическото и отклонение и лични проблеми.Последното изказване,че не дъжалява за нищо показа колко незряла и и колко неблагодарна.Стига със Фейсбук стат,си,отиди при хората спасили живота ти и им благодари лично.Покажи и малко смиреност и спри да се държиш като кифла.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Omg
Преди 1 година
-15
Ако съдя по това което си написала,психически отклонения имаш ти .спешно потърси помощ,или се хвърли от 6 тия етаж
Фенът
Преди 1 година
-10
Аз съм човекът и го поясних, заради бавни като вас. Неблагодарници, момичето нищо не ви е направило, даже е прославило държавата. Много хора следим заслужилите спортисти не само, когато има инциденти с тях, а и когато имат нужда от подкрепа на състезания.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
3
Преди 1 година
-17
Бас ловя,че този така наречен фен е самата фръцла.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аз
Преди 1 година
-18
Каква кариера?Това вече е минало.Сега тя е поледната кифла.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени