Цвети Стоянова на крака, тръгна на шопинг

https://hotarena.net/az-jenata/cveti-stoianova-na-kraka-tragna-na-shoping HotArena.net
Цвети Стоянова на крака, тръгна на шопинг

Цвети Стоянова се възстановява все по-успешно. Чаровната гимнастичка, която преживя ужасен инцидент миналата година, изглежда все по-добре и по-добре, разбра HotArena.


Преди дни младата състезателка показа, че се чувства достатъчна сигурна, за да излезе навън в студеното време. След като зимата малко се отпусна, тя рискува да излезе и да се разходи из мола със свои дружки, пише „България днес”.


Гимнастичката преживя падане от шестия етаж и само чист късмет я спаси от много тежки поражения. След няколко операции на гръбнака, тя дори възстанови способността си да ходи нормално, а докторите обещаха да й дадат възможност да живее, както преди.

Цвети отдели няколко часа в обиколки на лъскавите магазини за дрехи и бижута. С топло яке, зимна шапка и удобен спортен панталон и маратонки, гимнастичката демонстрира отлично настроение.



Компания на Цвети правеше обаче неин познат, а не гаджето й Александър Любенов. Вероятно младежът е неин съученик или приятел от детството й.

4 Коментара

W

преди 7 години

Хайде оставете момичето на мира.ще излиза с когото си иска,няма нужда да ви дава отчет нито вие да следите всяка нейна стъпка.ако го правите от загриженост ок ,ако не....по добре недейте

Коментирай

Покрай гимнастичките всички са боклуци

преди 7 години

Абе що бе пишете как Марсел изневерява на гимнастичката Цвети Найденова???Що не пишете как ебе курви в Банкя???И как не спира да се друса?А за венерическите му болести никой нищо?? Ехооо

Коментирай

Dd

преди 7 години

Кой е Марсел? Гаджето и ли?

Коментирай

wtf

преди 7 години

Stiga q natrapvahte tazi!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.