Цвети Стоянова остана без пенсия

https://hotarena.net/az-jenata/cveti-stoianova-ostana-bez-pensiia HotArena.net
Цвети Стоянова остана без пенсия

Цвети Стоянова заслужава да получи пенсия, както и останалите момичета от ансамбъла по художествена гимнастика”, заяви Нешка Робева.Коментарът бе направен по повод казуса с олимпийската пенсия на гимнастичката, научи HotArena.

Казусът със Стоянова, която се пребори за живота си след падане от петия етаж, е доста сложен. Шефката на спортната федерация Илиана Раева е доста лаконична по въпроса.

„По принцип, логично е, след като един спортист не е участвал на олимпиадата, той да не получава олимпийска премия и пенсия. Цвети обаче изолиран случай и ще трябва да се обмисли по-внимателно ситуацията”, каза тя.

По закон „златните момичета” получават по 1008 лв, заслужена олимпийска пенсия за успеха си в Рио. Но бившата им съотборничка Цвети Стоянова остава с празни ръце.

На нея не се полага и премия за бронзовия медал на ансамбъла по художествена гимнастика на олимпиадата в Бразилия. Момичетата от отбора ще си разделят общо 675 хиляди лева, а треньорите 236 250 лв премии.

Подкрепям с две ръце Цвети Стоянова да получи пенсия. Тя заслужава всичко, което се полага и на момичетата от ансамбъла, завоювали бронзов медал в Рио, категорична е Нешка Робева.

Този въпрос обаче трябва да бъде поставен и решен според морала на тези, които имат правото да решават” допълни още тя.

Треньорката Ина Ананиева също заяви, че се надява Цвети Стоянова да получи пенсия. „Предполагам, че ще помисли над предложението. Виждам, че министър Кралев прави всичко възможно, за да помогне.”, допълни още тя.

3 Коментара

ФЕН

преди 7 години

Не трябва да има пенсия за нея , смешно е , не я оплаквайте !!!!

Коментирай

W

преди 7 години

Ясно и за това ли извадихте сирачето от отбора и я поканихте да дойде в Израел като придружител,за да може друга да има 1 но участие преди олимпийското и да вземе друга пенсията която се полага на едно сираче.безсрамници .ще ви излязат кирливите ризи,лошото е ,че и вие имате дъщери и дано те не плащат за вашите грешки

Коментирай

1

преди 7 години

кое е смешно?????донесла е 8 медала ,защо Любомирчето се пенсионира така бързо и безславно ????това щеше да е смешно ако не беше жалко?бутат резервата да се пенсионира с една олимпиада ,а Цвети скача същия ден ??? Кое ти е смешно не знам???? Абсурдно е

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.