Цвети Стоянова отбелязва годишнина от инцидента (Вижте равносметката й)

https://hotarena.net/az-jenata/cveti-stoianova-otbeliazva-godishnina-ot-incidenta HotArena.net
Цвети Стоянова отбелязва годишнина от инцидента (Вижте равносметката й)
Световната шампионка по художествена гимнастика Цвети Стоянова си спомни за трагичния инцидент, който едва не й отне живота преди две години, видя HotArena.


\"Тогава плаках без да знам, че животът ми прави услуга. Преди две години...\", написа Цвети към снимка, която сподели в социалните мрежи.


На 14 юни 2016 година Стоянова полетя от 6-я етаж на блока, в който живее. След намесата на лекарите и няколко седмици между живота и смъртта, тя успя да се възстанови.


Към днешна дата златното момиче твърди, че е щастливо и се радва на живота, предават от България днес.

4 Коментара

...

преди 5 години

Как би пропуснала да напомни отново за инцидента? Жадна за внимание девойка с разбита психика! Стига е навирала драмата си, писна ни да четем за нея!

Коментирай

М

преди 5 години

Е, какво, нали всички много я обичат.

Коментирай

На всички е писнала тази лигла

преди 5 години

Кой пък я обича? Аз лично не я харесвам - поредната тъпа кифла!

Коментирай

М

преди 5 години

Въпросът ми беше риторичен и леко ироничен. Когато това момиче направи опит за самоубийство, всички се молеха да оздравее, даже в Интернет яростно я защитаваха, когато някой я обиждаше, а след случая явно се оказа не толкова хубав човек (като личност), защото хората рязко си промениха мнението за нея. Или не знам, не съм следяла нещата от близо и не съм много наясно.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.