loading...
loading...

Цвети Стоянова в пълна изолация от света (Белият й дроб е много зле)

7132
15 Юли 2016, 10:09


Цвети Стоянова е в пълна изолация от света точно един месец след като опита да се самоубие като скочи от шестия етаж, научи HotArena.


Свижданията при гимнастичката са сведени до минимум и единствено брат й Найден може да я вижда и то само за по няколко минути. Причината за наложената картина са опасенията на лекарите хубавицата да не се зарази с вируси и бактерии, внесени от външния свят.


Таткото Йордан сподели, че дори и той не може да се види с дъщеря си, която все още се намира в реанимация. Мъжът разкри, че тенденцията е дъщеря му да се възстанови, но все още е рано за каквито и да било прогнози


Думите му бяха потвърдени и от баба Цеца, която всеки ден е в болницата, за да се информира за състоянието на внучка си. Дори и възрастната жена, която й е като майка обаче няма достъп до нея. 


"Цвети е съзнание, но не говори. Все още няма задоволителен напредък", сподели бабата, която всеки ден се моли на Богородица да бди над внучката й. Тя е убедена, че и майката на Цвети я закриля от небето.


Междувременно лекарите обявиха, че костите и гръбначният стълб на Стоянова са в прилично състояние, предвид тежкото падане. От удара обаче белият й дроб е пострадал сериозно и медиците правят всичко възможно, за да предотвратят евентуални усложнения, предават от България днес.

ЕКСКЛУЗИВНО!!! Невероятното отслабване на Ваня Червенкова вече е постижимо от всеки с уникалния й продукт – BEVARED! Вижте и кои звезди се вталиха с добавките! Поръчайте ТУК!


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Христо
преди 8 месеца
-3
Не е нужно точно Вие от Хот Арена да пишете информация за Цвети.Цвети е спортистка момиче с воля и амбиция и точно вие от Хот арена и жълтия ви сайт не е редно да я коментирате.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Рая
преди 8 месеца
-4
Дано се възстанови момичето! Като чета как роднините на Цвети ги пускат за по минута при нея и се възмутих на близо 2 страници в един таблоид днес. Госпожата Раева Илиана се възмущава, че я изкарван виновна за случилото се, а тя е напълно невинна. Също така се хвали как ежедневно ходи на свиждане и Цвети й се радвала. Раева, кобро, спри се с лъжите си! Няма кой да ти повярва и от ден на ден ставаш все по-нагла!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
майка
преди 8 месеца
-1
Къса ми се сърцето за това дете,толкова е млада и красива,дано БОГ да е с нея и да се възстанови напълно, за да има пълноценен живот.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2017. HotArena | Всички права запазени