Д-р Енчев - топ-масон ( Мил чинии в Мак Доналдс през 90-те)

6392
19 Февруари 2015, 16:00


Братът на пластичния хирург д-р Ангел Енчев - Невен, който се гласи да става кмет на Пловдив, е виден масон и не жали пари и усилия за Ложата на зидарите, разбра HotArena!

 

За да осигури комфорта на братята –масони, дори решил да построил хасиенда край града под тепетата, пише „Всеки ден”.

 

Там се събирали само ВИП-активистите. Медикът ще бъде острието на реформаторите в града под тепетата, но сините все още чакат тежката му дума.

 

Братът-близнак на шумно популярния пластичен хирург Ангел Енчев, чийто билбордове красят цяла София, е известен като по-скромен и вглъбен и стои далеч от светлините на прожекторите. С три магистърски степени - по медицина, психология и икономика, докторът менажира тихо и кротко общата клиника в Пловдив.

 

Двамата братя обаче са неразделни и не са забравили, че блестящата им кариера е стартирала от нулата.

 

Енчеви са най-обикновени учителски деца, но пък достатъчно амбициозни. С перфектен немски, Невен предприел авантюра и веднага щом завършил медицина, заминал за Германия. Ангел пък спечелил стипендия и избрал Гърция, за да специализира хирургия.

 

По-тихият брат минал през всичките унижения на емигранта и работил най-черна работа - миел чинии в „Мак Доналдс” и дори бъркал асфалт по строежите. В крайна сметка, успял да запише специализация у нас по психология на управлението.

 

След живота зад граница, двамата братя отново се събрали и основали клиника „Медлайн” заедно с техни гръцки приятели – лекари. От сеца до днес – когато вече са на по 44, близнаците са нонстоп заедно, а Невен не завижда на огромната популярност на Ангел. Двамата редовно се забавлявали с приликата си, тъй като пациенти постоянно ги бъркали и молели Невен, който не е лекуващ лекар, да ги прегледа и да им назначи лекарства.

 

Двамата братя често заформят семейни пътешествия – Ангел с половинката си Теди Велинова и малкия Филип, а Невен – с Ваня, която е ендокринолог и дъщеричката Евгения. Близнаците са горди, че жените им са първи красавици. Д-р Ваня Александрова дори спечели конкурса „Мисис Глоуб” в Словакия преди 5 години.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Болни ли сте?!
преди 3 години
0
Вярно, че сте диви селяни и не сте виждали гнусния Макдоналдс, но там чинии няма! Така че не знам точно какво е мил!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени