Д-р Василев от „Откраднат живот“ търкал тоалетни в Ню Йорк

2645
20 Ноември 2016, 15:00


Актьорът Алекс Алексиев е пример за това, че срамна работа няма, узна HotArena.


Звездата от медицинския сериал "Откраднат цивот" извървява дълъг и труден път, докато постигне днешната си слава. Само на 16 години той заявява на родителите си, че се изнася, но не просто от дома им, а и от страната, дори и от континента! Така се оказва едно непълнолетно хлапе в Ню Йорк, което няма пукнат лев, но има големи мечти.


В града, който никога не спи, актьорът прекарва 10 години и завършва актьорско майсторство. Алекс не крие, че е влюбен в мегаполиса, обича дори миризмата на асфалта там, но все пак се връща в родината си. А годините, прекарани зад океана, са най-големият му урок.


Докато е студент, на Алексиев му се налага да се захване с каквато работа изпадне, само и само да може да се издържа. Така е барман, сервитьор, общ работник на строеж и дори чистач на тоалетни. Това се оказва най-големият удар по егото му, но дори и той не успява да го спре да преследва мечтите си.


Между работата по 18 часа, ученето и непрестанните кастинги той открива себе си, а скоро и късметът му се усмихва и получава първите си епизодични роли в холивудски продукции, пише "Уикенд".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени