Д-р Захариев от „Откраднат живот” се уредил с връзки в сериала (Вижте коя е съпругата му и как го е набутала в продукцията)

9580
16 Октомври 2016, 17:00


Актьорът Емил Марков коренно се различава от екранния си образ на д-р Петър Захариев, узна HotArena.


В сериала гинекологът разбива брака си с властната си съпруга и прави дете на доста по-младата си стажантка и любовница, а извън снимачната площадка е щастливо женен от близо 30 години. Избраницата на сърцето му е актрисата Албена Павлова, която участва в друга продукция - "Столичани в повече".


Двамата се срещат във ВИТИЗ и след 4 години съвместно съжителство, Албена решила да поеме инициативата и сама предложила брак на любимия си. Марков не бил много навит на такава сериозна крачка, но накрая склонил пред упоритостта й.


Скоро след сватбата, екранната Гълъбина от „Столичани в повече” забременяла съвсем неочаквано със сина им Здравко. Тогава съпрузите работили в Сливенския театър, а бебето се родило в Русе – родния град на Албена. Младоженците сами се оправяли с отглеждането на детето и не разчитали на помощ от баби и дядовци, а по-скоро на колегите театрали. 


Седем години по-късно, когато семейството се преместило да живее в София, се родила и дъщеря им Мина. В грижите за нея активно се включвал и 8–годишният батко, който дори гледал сестричката си сама.  Малката Мина бързо тръгнала по стъпките на родителите си, защото актьорското майсторство винаги я е привличало. Тя участва в „Столичани в повече” рамо до рамо с майка си в ролята на Яна


Самият Емил също е част от комедийната поредицата, но като сценарист. Отказът му да застане пред камерата датира от близо 20 години, но склонил да приеме ролята на д-р Захариев, защото му я предложил Евтим Милошев, с който са много блики.


„В случая аз се явявам „връзкар” от страна на продуцента. Но в крайна смета, одобрението, което получавам от публиката, показва, че решението на Евтим е било правилно”, казва Марков.


Благодарение на факта, че и жена му Албена е актриса, Емил не се сблъсква с ревност заради многото интимни сцени с екранните му жена и любовница „Аз също не ревнувам Албена от Любо Нейков, защото също го познавам много добре и сме приятели. Макар че знае ли човек – в живота всичко е възможно...”, шегува се Емил.


Когато не са по снимачните площадки, съпрузите обичат да разпускат с разходки в природата. „България е вълшебна! Всеки път, когато обикаляме и попадаме на ново място, ме изпълва дълбока благодарност към Бог и родината”, разказва екранният д-р Захариев, пише "Уикенд".



Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени