Д-р Захариева не отрича, че е кучка в живота (Всичко за цапнатия език и безцеремонно поведение на актрисата)

3253
19 Юни 2016, 13:00


Медицинският сериал „Открадната живот“ бързо натрупа популярност, която се оказа изключително полезна за участниците в тв поредицата. Най-много изкяри анестизиоложката в сериала д-р Биляна Захариева, научи HotArena.

„Нямаше как да ме знаят хората, тъй като до този момент не бях участвала в телевизионен сериал. През последните 2 години усилено залагах на театралните ми изяви. Хвана ли се с нещо, няма спиране, докато не го изпълня. Амбициозна съм до полуда и не се притеснявам да го призная. Номерът е, че не прецаквам околните само и само да ги надскоча. Търся си моята пътечка към върха и давам път, ако се срещна с някой на кръстопът”,разказва Радина Думанян. И с усмивка добавя: „Според някои съм кучка. Е, щом така ме възпремат…”

Като всяко крайно амбициозно момиченце, и тя заляга над уроците и набързо вкарва в главата си два чужди езика. Готова е да кандидатства за някоя от престижните специалности в СУ, но в този момент преподавателят й в кръжока по актьорско майсторство Симеон Алексиев я съветва  да се пробва и в НАТФИЗ, пише "Уикенд".

Покрай студентските купони тя се запознава с Луиза Григорова, която подробно й обяснява колко по-хубаво е в телевизията, отколкото в театъра, но Радина още не е готова да направи голямата крачка.

С миловидната си физиономия тя успешно би могла да играе в сладникави детски комедии. Външността обаче прикрива една доста нахакана млада дама, която не цепи басма на никого. Колегите й на снимачната площадка много бързо го осъзнават и се стига до остри конфронтации с уж вечно усмихната Радина.

Най-сериозно си пати ветеранът в сериала Йоана Буковска, която влиза в проекта с убеждението, че всички трябва да й се поклонят. Не се получава точно така. Буковска е неприятно изненадана от безцеремонното държание на далеч по-младата и неопитна Радина Думанян.

„Двете се сджафкаха за рекордно кратко време. Още на втората седмица вече не можеха да се гледат. Интересното е, че Радинчето винаги се кара с усмивка. Повишава глас, крещи, а усмивката не слиза от лицето й. Подобно поведение лесно вбесява човек, а Йоана не е от спокойните натури. Не е ясно как двете ще продължат работата си във втория сезон. Дано не се стигне до скубане на коси и късане на рокли", усмихва се актьор от „Откраднат живот". Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени