Да я ожалиш! Гена Трайкова 3 месеца на сухо!

1627
02 Февруари 2015, 12:57


Гена Трайкова вече трети месец е на сухо и изпадна в немилост, жалят я колегите й в Би Ти Ви.

 

Журналистката все по-често се оплаквала на колеги, че е самотна и се страхува да не остане стара мома, узна HotArena.

 

Последната шумна връзка на новинарката бе с колегата й Иван Георгиев. Двамата откараха заедно близо година, като Гена правеше всичко по силите си отношенията с колегата й да не стават публично достояние. Заради голямата разлика във възрастта им - малко повече от 10 години, Трайкова се притеснявала, че връзката й ще се окаже краткотрайна, както и се случи, заради което тя дълго време кри, че вкарва подчинения си под завивките си.

 

Краят между Гена и Иван настъпил през лятото, като запознати разказват, че разлъката предизвикала журналистката с безкрайната си ревност. Показвайки се като неуверена, тя постоянно подозирала Георгиев в изневери, а за капак изизквала от него силни качества и възможности, които не били по силите на младока и това довело до окончателен финал.

 

Гонещата 40-те Гена обаче е все по-притеснена за бъдещето си семейно положение, разказват нейни приятелки. Журналистката осъзнавала, че времето минава, а вложеният труд в телевизията вечер не я топли под завивките. Отделно блондинката все повече искала да стане майка, заради което решила, че оттук насетне трябва да прескочи връзките еднодневки и да се съсредоточи единствено към сериозни господа, мечтаещи също за свиване на гнездо. Именно поради тази причина в последно време синеоката телевизионерка предпочитала да е на сухо и нямала допир до мъж повече от 3 месеца, пише Всеки ден.

 

Трайкова изживявала прекалено тежко самотата си, тъй като освен, че приятелките й вече имали по едно или две деца, родителите й не спирали да й натякват, че искат да я видят в бяло и най-вече да чуят гукането на внуче. Гена обаче твърдо отстоявала позицията си, че докато не намери подходящ мъж,  няма да минава под венчило, за да не вгорчава както своя живот, така и този на бъдещата си рожба.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени