Да, много й отива! Бременната Галена качи 10 кила и стана по-красива! (Фото)

https://hotarena.net/laifstail/da-mnogo-i-otiva-bremennata-galena-kachi-10-kila-i-stana-po-krasiva HotArena.net
Да, много й отива! Бременната Галена качи 10 кила и стана по-красива! (Фото)
Втората бременност на Галена се отразява добре на външния й вид, забеляза HotArena.

Певицата се появи на свое участие с леко коремче издаващо четвърти месец. Звездата качила поне 10 кила, което я прави доста по-симпатична от анорексичния й период, когато беше заприличала на подвижен скелет.

За разлика от колежката си Емилия, която изглежда доста зле и е почти неузнаваема от втората си бременност, чертите на Галена са станали по-меки и определено майчинството ще я направи още по-красива.

Галена зачена седем години, след като роди първото си дете от вафления бос Галин. През тези години жълтите медии многократно „забременяваха“ изпълнителката, която винаги е споделяла, че има огромно желание да има второ дете. Самата тя обяви радостната вест като публикува резултата от теста за бременност на личната си страница във фейсбук и написа: „Когато животът наистина има смисъл!“, с която събра овациите на многобройните си фенове.


6 Коментара

ddd

преди 7 години

Ей тва гейче Жоро не спря да им се навира на певиците

Коментирай

о

преди 7 години

Пълни измишльотини. Няма как Галена да се остави да качи 10 кила в такъв ранен етап от бременността. Бременността не те кара да качваш ей така като луда толкова кила още от самото начало при това. За да напълнееш толкова ще да е само от тъпкане, а тя си пази фигурата.

Коментирай

Koki

преди 7 години

Tctctctc kakvo se kyrvosva bremenna po diskotekite bramenna na diskoteka sram

Коментирай

!?

преди 7 години

питбул

Коментирай

aZzZzZ

преди 7 години

Нали? Мислех, че само аз съм го забелязал! хахаах Направо да отива при ония другите гейове "ловците" на звезди, заедно да се щракат хахах

Коментирай

Киро

преди 7 години

Koki,аман от фалшиви моралисти!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.