Да не остане назад! И Галена отлетя за Дубай! Пуска снимки БЕЗ грим! (Вижте)

https://hotarena.net/laifstail/da-ne-ostane-nazad-i-galena-otletia-za-dubai-puska-snimki-bez-grim HotArena.net
Да не остане назад! И Галена отлетя за Дубай! Пуска снимки БЕЗ грим! (Вижте)

След Николета Лозанова, Зорница Линдарева, Моника Валериева и кой ли още не, фолк певицата Галена също се озова в Дубай.

 

Да не остане назад, изпълнителката на „Много ми отиваш“ отлетя за емирствата, резервирайки луксозен хотел заедно с мъжа си Галин.

 

Галена побърза да се похвали с екзотичната си почивка, като напуска снимки от Дубай и Абу Даби.

 

Явно пайнерката няма притеснения за външния си вид, тъй като на някои от снимките е без капка грим.

 

И тъй като феновете са свикнали да я виждат с обилно количество професионален макиаж по клиповете, фотосите й предизвикаха смесени коментари.

 

Според едни Галена изглежда много по-добре без грим, в естествен вид и натурална.

 

По-голямата част обаче са на мнение, че не е трябвало да разваля мнението на почитателите си, които са я смятали за безупречна.

 

Вижте още снимки по-долу.

 

8 Коментара

DJIDJIBIDJI

преди 8 години

да остане там и хич да не се връща

Коментирай

яз

преди 8 години

Има черен молив, спирала, гланц и вероятно фон дьо тен, така че не е без грим.

Коментирай

ъ

преди 8 години

Май халюцинираш. Къде видя спирала? Миглите й почти ги няма никакви, а със спиралата определено се забелязват, ако ще и най-евтината да е. Гланц? Кой след 3-ти клас ползва "гланц"? Жена на 30 и кусур години ще ползва гланц? Да не е малко момиченце? Може да има балсам, но това е като крема - не те прави по-красив и не променя структурата, контурите и формата на лицето ти. А молив - може и да е просто остатък от грима предната вечер или да е перманентен грим. Снимките й , както винаги, са много артистично издържани, много изпипани.. Много красиви.. Направо да се чуди човек с професионален фотограф ли пътува или какво!

Коментирай

Ъъъ??

преди 8 години

Ааа, май ти халюцинираш, щом като си мислиш, че жените вече не ползват гланц! Отвори си клипчета в youtube със съвети и идеи за грим и се ограмоти малко! Има фдт, пудра, предполагам и коректор, черен молив , балсам или бледо червило, перманентен грим или молив на веждите, а сигурно и фотошоп! Стига вече фантазирахте, че тези контеси си пускат снимки рано сутрин без капка грим!!!! Оффф..това нещо като да изглежда без грим.. Просто не може предметите зад нея, косата, дрехите да са така чисти като образ, а лицето и такова замазано, чак чертите на носа и се губят...

Коментирай

kokona

преди 8 години

Ne mi haresva

Коментирай

Права си, обаче..

преди 8 години

Аз не виждам, да има спирала и ако гледаш даже и видеа за грим, би трябвало да знаеш какъв е ефекта от нея и че тя винаги си личи и променя доста и дължината и начина, по който стоят миглите. Не виждам и нарисувани вежди. Може би само черен молив. Може да има и ФДТ и със сигурност има фотошоп - никой не изглежда винаги така перфектно и свеж, но така или иначе не виждам за какво спорим и си чешем езиците тук, защото в крайна сметка не тя твърди, че е без грим, а от сайта тук. А и какво значение има всъщност има ли или няма? Мен поне не ме вълнува.

Коментирай

киро тенекето

преди 7 години

Ами смятай какви са и миглите, щом и със спирала не се виждат. Даже и черен молив има, ама си е одъртела вече :D

Коментирай

User 404

преди 5 години

Mn e qka

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.