Да не види нещо! Галена топ имитаторка на Андреа! Поръча си гримове чак от Дубай само и само да прилича на нея

https://hotarena.net/laifstail/da-ne-vidi-neshto-galena-top-imitatorka-na-andrea-poracha-si-grimove-chak-ot-dubai-samo-i-samo-da-prilicha-na-neia HotArena.net
Да не види нещо! Галена топ имитаторка на Андреа! Поръча си гримове чак от Дубай само и само да прилича на нея

Фолк певицата Галена да не види нещо!

 

Изпълнителката на „Как не те е срам“ за пореден път доказа, че е топ имитаторката на Андреа, видя HotArena.

 

Само седмица след като Андреа позира с уникалните мигли на Huda Beauty от Дубай, половинката на вафления бос последва примера й.

 

Худа е една от най-популярните блогърки в Дубай, а гримовете и изкуствените мигли, които продава, са хит сред звездите.

 

Андреа, която бе в емирството заедно с половинката си Кубрат Пулев, веднага посетила салона на арабката. Певицата се снима с уникалните мигли и публикува фото в социалната мрежа, като тагна Hudabeauty.

 

Седмица след това, Галена също позира с аксесоарите на Худа, като не пропуска да тагне марката на снимката, досущ като Андреа. Само дето Галена си ги е поръчала от интернет, де…

 

Всъщност жената на вафления бос Галин отдавна се е доказала като топ фенка на колежката си и нейна редовна имитаторка. Както HotArena вече ви показа, Галена заимства идеи от Андреа и в професионално отношение, като голяма част от проектите й са копи-пейст.

 

Визията на блондинката също често е обект на кражба от Галена, а доколкото е колегиално това, оставяме на вас да прецените.

22 Коментара

хаха

преди 8 години

хахахахахах Галена копира от дебеланата Тодорка?? Тя е сто крачки по-напред от нея във всяко едно отношение.

Коментирай

гергана

преди 8 години

дори с фотошопа които използва всеки ден за всяка една снимка, Теодората не се научи как се използва....

Коментирай

Велизара

преди 8 години

Галена беше в Дубай много преди дебелото прасе Андреа! Така че със сигурност си е купила много преди нея тези мигли! Андреа, скъпа не се мъчи да се правиш на нещо, защото си една жалка дебелана, която стана на 30 години, а още няма нито мъж, нито дете, а кариерата ти удря дъното. Само може да си мечтаеш да имаш прекрасния живот и кариера на Галена! А журналистчетата защо не пишат статия, че когато Галена последва някой или тагне Андрейчето веднага и тя прави същото? А и Галена следва въпросната страница много преди Тодорка, която веднага да не види нещо и започнала и тя. А и Галена си има достатъчно ангажименти, за да следи какво поства онази дебелана Андреа! Кажете на поръчителките Андреа и Николета, че колкото и да злобеят няма да имат животите на Алисия, Галена и на всички срещу които злобеят!

Коментирай

ъ

преди 8 години

Голяма "статия" сте написали.. пердон! - ИЗСМУКАЛИ от пръстите. То не бе изказ, то не бяха изразни средства в стилово (махленски стил) отношение, то не бе чудо! Защо някой, особено пък Галена, би искал да прилича на тази, която си е направила хобот в средата на лицето, с издължената като на извънземно глава и неразпознаваема от толкова грим? И защо някой ще иска да копира точно от най-вулгарната, най-голямата простакеса и най-безвкусната певица? Даже и Емануела не е толкова голяма простакеса като тая, а тази в добавка е и грозна, и вулгарна и още по-безвкусна даже. Галена винаги е била и ще бъде на светлинни години напред. Направо си е звезда, която грее от друга галактика.

Коментирай

->

преди 8 години

Тедо, Тедо (Опс..АндреО) , що не се затриеш в Дубай завинаги? Нито си интересна, нито си певица, нито си модел ( може би само модел за реклама на Фотошоп- Как от дебела и пъпчасала селянка се става издължено извънземно) , нито нищо не става от тебе. На малкият пръст на Галена не можеш да стъпиш по стил, красота, професионални успехи в музиката и модата, семейство, хитове, креативност и всичко друго. Дори не се доближаваш до нея. Докато Галена е на върха на кариерата си, ти ди отдолу и само може да я гледаш как ти маха. С тези ПР статии няма да постигнеш ОТНОВО нищо. Евтина си, АндреО!

Коментирай

Бравос

преди 8 години

Бравос! Много добре казано.

Коментирай

Бравос

преди 8 години

Имам предвид коментара на ->

Коментирай

ШИ ШИ

преди 8 години

И ТОДОРКА СЕ ПОБЪРКА КАТО ЦИГАНЕТО ОТ КАРАДЖОВО. С КАКЪВТО СЕ СЪБЕРЕШ ТАКЪВ СТАВАШ

Коментирай

pppp

преди 8 години

Ех,тези примaдони Николетa и Тодоркa,всички все тях копирaт.Не ми се вярвa,че Гaленa имa желaние дa приличa нa трaвестит,тa дa копирa Aндреa.

Коментирай

СмЕЕЕЕх

преди 8 години

Да ви изпратя снимка да ме пишете и мен, защото още преди десет години съм си поръчвала гримове от Дубай!!! Ама сте зле...

Коментирай

op

преди 8 години

mite dyrt pederast caisat tolkova si prost che nqma nakyde be ti s toq mizeren sait kvo si porychavash be ochilatko hzhzhzhhahahah huq mi qnko

Коментирай

!

преди 8 години

Нормално, че ще копира от Андреа ! Тя е най-добрата във всичко ! Но Галена да знае, че оригинал си е оригинал и копие си е копие и да не копира повече !

Коментирай

Опази Боже!

преди 8 години

Кое е копирала Галена, бе? Андреа е най-добра само в едно нещо - обработването на снимки с фотошоп. Тази селянка не може да стъпи и на нокътчето на Галена по нищо. Баш Андреа е копието във всяко нещо. Прилича на травестита Елза Пирини. Явно от нея се вдъхновява за визията си.

Коментирай

ало , коврите

преди 8 години

Абе ковро, стига си прави реклама тук. Била си най-добрата и най- успешната певица. Боже, на коя планета живееш бе, Тодорке?! Та ти си най-некадърната и без гласови данни в ц=лата фолк гилдия. И за информация- Галена беше преди теб в Дубай със законният си съпруг, където си е купила споменатите мигли. Ти замина с любовника си след Нова година доста след като Галена се беше завърнала от там. така че не изопачавайте нещата, защото хронологията на времето не можете. И досуш манталитета и маниерите на Курволета Лозанова нея и Андреа все някой ги копира. Жалки отрепки помислили се за велики! Вие отрихте топлата вода, само дето копирате всеки , всичко и навсякъде. Жалки отрепки и утайки!

Коментирай

До: Ало, коврите

преди 8 години

Законен съпруг??? Моля??? Законен съпруг се нарича този, с който имаш подписан брак. Галена няма такъв с мъжа, с който съжителства, и на който се скъсва да изневерява.

Коментирай

!

преди 8 години

До Опази Боже! Има милиони доказателства, че Галена копира Андреа ! Андреа е една от най-добре облечени певици на естрадата ! Но ти си заблудено фенче на Галена така че... До ало , коврите ! Андреа няма любовник ! Тя има мъж и се нарича Кубрат Пулев ! Андреа никого не копира, а нея я копират ! Ясно ли е амеби едни ?

Коментирай

теодора прокопова

преди 8 години

А бе вие ли ще казвате бе кой кого копира бе чалгата е номер едно и Константин е фолк императора . Той е велик ако го няма Коцето , няма да има чалга нещастници .

Коментирай

До теодора прокопова

преди 8 години

Темата е, че Галена копира Андреа а не дали Константин е ''фолк императора'' или не !

Коментирай

:D

преди 8 години

Сами не си вярвате като пишете, а? Амебке, ходи да грохтиш с твоята идолка Теодорка екстеншъна, Теодорка фотошопа и Теодорка свинската зурла

Коментирай

PR

преди 8 години

Андреа е бита карта вече, фактът че Кирил Чалъков е сложил мигли на Галена от същата марка като на Андреа не означава нищо, особено след като всички в момента носят еднаква марка дрехи и горе-долу еднакви мъже. По-скоро Андреа търси PR.

Коментирай

a

преди 7 години

даа, плати си и ти за една статия и веднага ще напишат, че всички "фолк звезди" те копират. Много са зле хотарена, за пари всичко ще напишат

Коментирай

a

преди 7 години

тя тодорка откъде мислиш ги взаимства тези идеи за платените статии в сайта, където боготворят николета

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.