Дълг към енергото оставил Мария без ток на Нова година (Още за нерадостното детство на певицата)

2115
10 Януари 2016, 15:00


Дълг към енергото остави Мария на тъмно и студено. Певицата изкарала Нова година без ток, топлела се с одеало, научи HotArena.

След развода на родителите на Мария се появяват сериозни финансови трудности, които двете деца и родителката им търпят, след като пехливанинът ги зарязва.

„Като бях малка, в навечерието на една Нова година в Стара Загора мама нямаше пари да плати тока. Изкарахме празника на свещи, гушнати под одеялото, за да не ни е студено”, разказвала е Отварачката.

На родителката си, която галено нарича „Данчето”, Мария дължи до голяма степен кариерата си на поп фолк певица. Майка й правела всичко възможно, за да й помогне да стъпи на голямата сцена, докато татко й бил далеч в САЩ, където полагал основите на своя нов живот.

Дълги години Мария не желаела контакт с баща си. Мнението й за него започнало да се променя, когато скъсала с първия си съпруг, пише "Уикенд". 

„Моето неразбиране беше до момента, в който аз самата не се оказах в развод. Когато човек събере един по-голям набор от преживявания, си дава сметка как точно изглеждат нещата. Растеш. И си закачаш по една обица на ухото. Обещала съм си вече да не бъда съдник и да не укорявам никого. Няма как да се заричаш, че нещо на теб никога няма да ти се случи, особено когато то зависи от двама души”, разсъждава понастоящем омъжената втори път Мара.

За последно тя се видяла с татко си преди година. Той й гостувал за 2-3 месеца, запознал се с внучката си Марая, а след това отново се върнал в САЩ. Сега Отварачката не си и помисля да кори баща си, че е далеч от нея и сестра й. Дава си сметка, че зад Океана той е по-щастлив. „Радвам се, че се връща и че след толкова години имахме възможност да се видим отново”, казва тя. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени