Дългия мори екипа си без отуски, Грахич плаче: Пусни ме на море!

2050
12 Юли 2016, 14:08


Слави Трифонов държи служителите си в пълно неведение ще имат ли работа наесен и дали ще дава летни отпуски предвид слуховете, че предаването му пада от през септември. Екипът няма дори бегла представа какво ще става в най-близкото бъдеще, но никой не смее да гъкне. Единствена Цветелина Грахич се осмелява да моли публично шефа си с думите: „Слави, пусни ме на море“, научи HotArena.

С най-голям мерак да отпраши към морето е Цветелина Грахич, чийто приятел – ромският изпълнител Кристиян Шаламанов, пее с оркестър по Черноморието. През почивните дни босненката успява да отскочи до крайбрежието, за да се види с половинката си, но това не й е достатъчно. Тя се притеснявала, че докато се поти от работа при Дългия, годеникът й като нищо ще забие някоя морска русалка зад гърба й. Затова искала да отиде при него и да си го пази.

И ако беквокалистката просто иска да опъне хавлията на плажа, то за останалите й колеги положението е далеч по-сериозно. От човек в екипа на предаването „Всеки ден“ научи, че на този етап нямало никаква информация какво ще се случва оттук насетне с вечерната продукция на Би Ти Ви. Същевременно в медийното пространство обикалят какви ли не слухове – че телевизията няма намерение да преподпише договора на Дългия, че има вероятност той да се мести в Нова ТВ или дори че Слави е готов да управлява свой собствен тв канал.

Тайнствеността, която поддържа Дългия, не е изненадваща, тъй като от години той има навик да съобщава решенията си в последния момент. В момента напрежението в екипа може да се реже с нож, той като Трифонов не дава никаква информация на служителите си дори за летните им отпуски.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени