Дългия на тайни прегледи за зрението си в чужбина, обмисля операция

1224
30 Януари 2017, 13:48


Слави Трифонов отсъства от малкия екран няколко поредни дни заради планирано пътуване до Франция, където ще е на очен преглед, научи HotArena.  Шоуменът от Учиндол е в Ница, където водещи световни офталмолози ще прегледат зрението му и ще преценят има ли възможност шоуменът да хвърли очилата.

Трифонов има сериозни проблеми със зрението от 2006 г., когато изненадващо сложи очила. По думите на гологлавеца зрението му намаляло заради ЕГН-то, както и от непрестанната работа в тв студиото – взирането в аутокюто и вредното влияние от облъчващите прожектори.

Според мълвата обаче Трифонов започнал да недовижда вследствие на здравословен проблем, за който той отказва да говори. Оттогава, вече повече от 10 години, водещият неотлъчно е с диоптрични очила на носа, тъй като личният му лекар забранил употребата на лещи. За да пази зрението и най-вече, за да вижда по-добре, Слави винаги е с цайси с лупи, макар и тъмни, напомнящи слънчеви. Близки до Дългия споделят, че диоптърът му е близо +4, което налага постоянна корекция на зрението с очила.

Неотдавна Слави научил за новооткрита очна клиника към частна болница в Ница, където практикуват светила от Израел, Франция, Америка и Русия. Прегледът и изследванията стрували 600 евро, като след това в няколкодневен период лекарите се събирали и разглеждали досието на всеки пациент: съпътстващи заболявания, възможности за лечение и перспективи.

Ако се стигне до лазерна операция или каквото и да е лечение, цената била по джоба единствено на среднозаможен западноевропеец, но при минимални рискове и максимални шансове за успеваемост, пише "Таблоид".
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ani
Преди 1 година
-2
ot kogo I za6to 6te se krie,be,mnogoznaikovzi ot hotarena?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени