Дългия навири нос и бойкотира „Ку-ку”

1790
24 Януари 2016, 14:00


Слави Трифонов обяви бойкот и отказа да се включи сред авторите на книгата „Ние сме Ку-ку”, която излиза в чест на легендарното студентско предаване, дало му старт в шоу бизнеса., научи HotArena.

Книгата ще има премиера на 26 януари и така ще бъде отбелязана 26-та годишнина от първото излъчване на студентското шоу „Ку-Ку”. Като автори са включени десетки хора, участвали в създаването на шоуто, пише "Уикенд" Там са Камен Воденичаров, Васил Василев – Зуека, Влади Въргала, Стефан Рядков, Любен Дилов-син и още много от актьорите и сценаристите на единственото до този момент студентско шоу, успяло да се превърне в институция в страната ни. Сред знаковите имена са още Милен Цветков и бившият сценарист на Слави – Евтим Милошев, който в момента е основен негов конкурент в Би Ти Ви заедно със съдружника си Любо Нейков. Там е и бившият най-добър приятел на Дългия – Росен Петров. Самият Слави обаче го няма.

Не е ясно защо е отказал съавторство с колегите си, след като в годините е доказвал, че има афинитет да издава книги. „Може би са го накарали да пише сам, затова е бил отбой”, коментират зевзеци. Между другото, Трифонов може и да бойкотира книгата, но поне не е накарал сценаристите си да направят същото.

Дал е картбланш на Ивайло Вълчев, който е споделил мисли и вълнения в нея. Внимателно вглеждане в имената на авторите показва, че Марта Вачкова и Тончо Токмакчиев също отсъстват. Двамата най-добри приятели в екипа направиха знаковите за шоуто образи на Кирето и Сийка, но явно са решили, че не са „Ку-Ку”, за да участват в книгата. Или просто не са им предложили. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени