Дългия прави своя телевизия! Ще обслужва политическите му амбиции

1722
07 Юли 2016, 16:00


Слави Трифонов мисли да прави собствена телевизия. Това намекна самият той в „Шоуто на Слави” в едно от изданията преди седмица. Ако намерението му се осъществи и в същото време влезе в политиката, както се кани, ще бъде вторият политик в България, който има собствен тв канал – след Волен Сидеров, дочу HotArena.

Дългия обяви в прав текст, че не му е чужда идеята да създаде своя собствена телевизия. Той го направи в разговор в ефир с журналиста Иван Гарелов, когото беше поканил да коментира ситуацията в Турция след атентата на летището в Истанбул. Мустакатият водещ му подхвърли: „Ти защо не си направиш телевизия?”, а Слави отговори „Имах такава идея”.

Според хора от екипа на Трифонов, макар пред камерите да е представил нещата така, че уж идеята му е останала в миналото, той все още не се бил отказал от нея. Договорът му с Би Ти Ви изтича през септември. Дотогава Слави със сигурност е в канала, но след това остава свободен радикал на медийния пазар и ще трябва или да подписва нов контракт на досегашното си работно място, или да си търси друго, пише "Уикенд".

На него вече му било омръзнало да се съобразява с чужди изисквания към продукцията си, затова бил готов да направи поредната крачка към самостоятелност – свой собствен тв канал. Говори се, че има финансовия ресурс да го направи, въпросът бил дали има потенциала да създаде такава програмна схема, че да бие досегашните лидери на пазара – Би Ти Ви и Нова.

Ако Слави направи телевизия, тя със сигурност ще обслужва неговите политически амбиции, както е и с канала на Волен, но няма да е чисто политическа. „Той е наясно, че за да поддържаш една медиа, ти трябват приходи, а съответно – рейниг. А с чиста политика рейтинг не се прави”, коментират хора от екипа на Дългия. Според тях, той би заложил основно на развлечението, а политиката ще минава между забавните предавания. От опита си в медиите шоуменът бил наясно, че най-лесно се прокарват идеи, които се представят във вид на забавление. Той има достатъчно опит и с правенето на риалитита, и с музикални формати, и със състезания, така че едва ли някой формат може да му се опре. Въпросът е да ги съчетае така, че да се получи печеливш продукт. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Гоце
Преди 1 година
0
Този тъпак окончателно изперка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
същия
Преди 1 година
0
А бе стига сте писали за този кръвожадник!Не виждате ли,че лицето му излъчва само злоба и алчност!Боклук!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени