Данъчните продават апартамент на Азис за половин милион

https://hotarena.net/skandali/danachnite-prodavat-apartament-na-azis-za-polovin-milion HotArena.net
Данъчните продават апартамент на Азис за половин милион
НАП продава луксозния апартамент на Азис в ‚Манастирски ливади“, научи HotArena.

Обявата е качена в сайта на приходното ведомство, а търгът е на 18 март, с начална цена 432 315 лева.
Апартаментът е супер луксозен с площ 184 кв.м. Разполага с три спални, огромна дневна с трапезария и голям кухненски бокс, две бани с тоалетна.

В същата сграда НАП продава и гаража на Азис с площ 18 кв.м. за цена от 18 000 лева. До продажбата се стига, след като НАП погна Азис, затова че не е регистриран по ДДС, а е бил длъжен да го направи заради доходи в размер над 50 000 лева., пише „Телеграф“. 

Според непотвърдена информация данъчните му начислили акт за 581 000 лв., като сумата с лихвите набъбнала до 800 000 лв. Облагаемите доходи били от високите хонорари на Азис, когато беше водещ в „Шоуто на Азис“.

Азис
твърдеше, че като водещ е обявил доход от 1 млн. лв. и всичко било на светло. Проблемът с  данъчните обаче се оказва липсата на регистрация по ДДС, обясняват запознати.

3 Коментара

същия

преди 8 години

От кога ви пиша,че Слави е само сметачна машина в главата.И на луната да отиде пак ше бъде нещастен.Да си завре милионите ........За пари се продаде тотално.....Жалко ,че нищо от идеала на "Ку-ку" не остана.Никой друг не се изпервези така както той...Но оня отгоре си знае работата.

Коментирай

За кой Слави.........

преди 8 години

Аз ли обърках,тук става дума за Азис,за какъв Слави говориш,за каква сметачна машинка..........да не слънчаса в тоя студ ,мой човек!!

Коментирай

Iliev

преди 8 години

A zasto kato e taka ne publikuvate link kum obiavlenieto, che mai nikoi ne moje da nameri takova.... PAK LUJI, SVETLE!!!!

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.