Дариха Дарина Павлова с палат в сърцето на Дубай

3276
17 Ноември 2016, 11:08


Веселата вдовица Дарина Павлова е получила скъп дар от сватовете си – палат в центъра на Дубай, узна HotArena.

Цялото семейство се събрали на вечеря в дома на Акрам Микнас - главата на арабската милионерска фамилия, тъй като не се били виждали близо половин година. Твърди се, че Микнас са участвали с никак немалка инвестиция в шестетажния хотел "Албатрос" в курорта „Св. св. Константин и Елена”, издигнат наскоро на брега на морето сред зеленината и спокойствието на парка в спа комплекс "Грандхотел Варна", който е собственост на Павлова. Станало дума и за бъдещи съвместни общи проекти, тъй като няма как, родителите трябва да обезпечат бъднините на своите деца и внуци.

Тъй като част от бизнеса на сват й Акрам Микнас е съсредоточена в недвижимите имоти и хотелиерството, дипломираната актриса от Казанлък се поинтересувала дали моментът е подходящ да мине във владение на собствено жилище или пък други имоти, които да й носят бъдещи дивиденти.

Акрам Микнас обаче проявил изключителна щедрост към сватята Дарина. Още на следващия ден в един от офисите му било уредено прехвърлянето на апартамент на името на Павлова. Дубайският й дом бил само на десетина минути път с кола от небостъргача, в който на територията на тризонет са се разположили Венци, Тарек и Алба, издават близки на мулти-вдовицата. Въпреки че тя първоначално отказала да приеме прескъпия дар от сват си, той успял да я убеди, че ще бъде по-спокойна, ако си има свое местенце, в което да отсяда, когато идва да навестява внучката си.

Единственият син на Дарина от Илия Павлов, който носи неговото име, пък е скъсал с гаджето си. Двамата се скарали малко след ваканцията си в екзотичния остров Канкун в Мексико. Основна причина били различните им виждания за бъдещето. Той отказал да стои като послушно гадже при любимата си в Америка и предпочел да се установи в Европа и да се развива в Швейцария.

Немалка роля за раздялата изиграла и Дарина Павлова, която като властна майка обича да се меси в живота на сина си. Вдовицата настоявала синът й да не се обвързва толкова млад с брак и дете, а да се развива. Говори се, че от скоро София излиза с мускулест мачо, който живее в Боулдър. За разлика от нея Илия още не е намерил нова любов и прекарва времето си само с приятели.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
соня
Преди 1 година
-1
Кучка!Дърта пачавра!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени