Дария Симеонова от „Откраднат живот” мечтае да отиде в манастир

3151
08 Януари 2017, 16:00


Дария Симеонова, която се прочу с ролята на Наталия в „Откраднат живот”, мечтае да отиде в манастир, научи HotArena.


Малцина знаят, че Дария рисува много хубаво - талант, който е наследила от баща си, който е известен художник иконописец. „Той е самоук, всичко е постигнал сам. Сигурно съм го разочаровала, че не продължих по неговия път, но никога не го е показвал”, разказва Симеонова. И допълва, че произхожда от религиозно семейство, което е успяло да възпита у нея вярва в християнските ценности. 


Самата Дария не е толкова религиозна, колкото родителите си, но е вярваща. Актрисата често придружавала майка си до Копиловския манастир, намиращ се близо до град Кюстендил. Възрастната жена всяка неделя посещавала святото място и разговаряла с монасите, а дъщеря й с любопитство наблюдавала всичко, което се случва там. Разглеждала иконите, интересувала се от живота в манастира. 


„Монасите сами си произвеждат плодове и зеленчуци, продават ги на пазара, а със спечелените пари дострояват, ремонтират… Майка ми намери покой сред тях”, споделя Симеонова.


Екранната любовница на Димо Алексиев също имала желание да подкрепи финансово на манастира и често оставяла дарения на различна стойност.


Дори планирала някой ден, когато й остане свободно време, да отиде там и да помага на монасите в земеделието. „Тези хора са истински вярващи и чисти. За съжаление, вече почти не се среща такива.”, твърди актрисата, предават от Уикенд.
 
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2019. HotArena | Всички права запазени