Дарина от „Х Фактор” се цели нависоко, вижте къде ще емигрира и с какво ще се занимава!

1962
13 Декември 2015, 12:00


Дарина Йотова, която е сред най-харесваните участници в тазгодишния сезон на „Х Фактор”, не се е явила в шоуто с идетя да покори родната музикална сцена, научи HotArena.


17-годишната варненка се цели по-надалеч и даже вече е начертала стройни планове за близкото си бъдеще, така че постигането на голямата й мечта да е напълно сигурно. Дарина се вижда като холивудска звезда, а не като поп-принцеса, част от родния шоубизнес.


За своята бъдеща блясква кариера тийнейджърката си е набелязала именно страната на неограничените възможности - САЩ. Заради тези й амбиции, финалът на „Х Фактор” не е приоритет за Дарина. Разбира се, тя би се радвала, ако има реален шанс да спечели първото място, но няма да бъде съкрушена, ако не грабне наградата, която отдавна й се приписва.В музикалното състезание се включила, за да натрупа опит. Иначе се вижда повече като проспериращ артист зад океана, пише "Уикенд"


„Тук ни смазва едно – чалгата и простотията. Искам да замина, за да си изпълня мечтата и да стана артист. Но в момента бих искала да замина заради хората, защото всички залагат на клишетата и се дават определения – този е такъв, онзи е такъв. Очакват нещо ново, а не го приемат. Да, в Щатите конкуренцията е голяма, но е по-добре отколкото да нямаш такава, или да нямаш достатъчно публика. Просто искам да опитам. Мисля, че лудостта ми ще ми помогне да стигна до там, закъдето съм се запътила”, казва ДаринаТя има повече страст към актьорското майсторство и танците, отколко към пеенето. И все пак не мисли да се отказва от музиката. Напротив – ще продължи да твори като изпълнител, но не й е фикс идея. За нея това е актьорството. „Защото там има и пеене, и танци. Това е съвкупност от неща. Докато певецът не винаги може да бъде актьор. Но иначе всичко е навързано. Ако не можеш да направиш едното, това ти е минус”, разсъждава младата певица.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
devil
преди 2 години
0
тъпо лайно е Дарина
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени