Дарина Павлова била осиновена (Иван Славков пък бил първият й любовник)

3673
16 Август 2015, 14:09


Дарина Павлова, съпругата на застреляния през март 2005 г. бос на „Мултигруп” Илия Павлов, е била осиновена още като бебе от бедно семейство от Казанлък, научи HotArena!

 

За нея този факт никога не е представлявал някакъв проблем. Тя от малка знаела, че Калчо и Донка Колеви не са биологичните й родители, категорични са близки на семейството. Именно затова тя никога не забравяла откъде е тръгнала и си грижела всеотдайно за най-близките си хора, пише „Уикенд“.

 

Самата Дарина никога не се е срамувала от произхода си и не го е прикривала.

 

Когато през 1963 г. взели Павлова от дом, тя била бебе. Кръстили я Даринка, на дядо й Демир от село Милево. Даринка израснала като единствено дете в семейство Колеви. В него моралът бил задължителен, а закъсненията след 20 вечер – забранени.

 

Всъщност не Илия Павлов, а Иван Славков е бил първият известен богат любовник на Дарина, категорични са паметливи нейни състудентки. И до днес те си спомнят как Батето я вземал след лекции със сребристия си мерцедес S-класа, единствен по рода си в страната, за да я води по партийни купони и светски вечеринки.

 

Тя дори придружавала Батето на важни държавни визити и командировки. „Не говоря по вестниците за жените, с които съм бил. А че Дарина беше готино парче, спор няма. Казвахме й Розичката”, коментираше в типичния си стил пред медиите покойният зет на Тодор Живков.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени