Дарина Павлова иска дете на 50

2237
20 Ноември 2013, 10:30


50-годишната Дарина Павлова е твърдо решена да забременява, научи HotArena.net.

 

Мадам Мулти има връзка с 30-годишния Джулио Берути и смята да скрепи отношенията им, като го дари дете.

 

Така за Дарина ще има по-голям шанс младокът да не я зареже заради по свежа дама.

 

Навършила наскоро 50 години Дарина Павлова отново чувства майчинския инстинкт и иска да стане родител за пореден път, разказват хора от най-близкото обкръжение на милионерската наследница. Вдовицата на Илия Павлов е влюбена до уши в 20 години по-младия й приятел – италианският актьор Джулио Берути, и очевидно мадам „Мулти” иска да скрепи връзката си със смисъла на живота – децата.

 

Родената в Казанлък любима на Берлускони, отдавна обърна гръб на родните порядки и живее живота си по западен модел, в който това да станеш родител на 40 или 50 години вече се смята за нещо нормално, макар да е в пълен противовес със законите на майката природа. Дарина имала много приятелки, които вече с пораснали деца на по 20-25 години, раждали друго, за да дадат рестарт на живота си, пише „Всеки ден“. Самата Павлова има поотраснала челяд, която очевидно скоро няма да я направи баба. Най-голямата дъщеря на Илия Павлов и заварена на Дарина е Венцеслава, която от години живее в Дубай. Паола и Илия Павлов-младши са децата на Илия и Дарина, като щерка им гради кариера в Щатите, а синът им пък учи в престижен лицей в Швейцария.

 

Дали Павлова може да бъде майка отново в една далеч по зряла възраст, питат се медиите на Ботуша от няколко седмици насам. Повод за въпроса е факта, че мъжът до Дарина – 29 годишния Джулио е в разцвета на силите си и на няколко пъти заговарял за мечтата си, че вече му е време да става татко. От Павлова ли обаче и възможно ли е това?

 

 Никой не отрича, че медицината вече дотолкова е напреднала, че пречки пред зачеването почти не липсват, но според близки до българската милионерката мераците й за рожба са по-скоро думи и тя не е готова отново да бъде мама на години, в които трябва да е баба. Вдовицата осъзнавала, че единствения начин да задържи мъжа до себе си е обща рожба, но в същото време не искала да загърбва светския живот, за да сменя памперси на 50.

 

Близки до бившата на Илия Павлов разказват, че тя се страхува от самотата, тъй като в последно време всичките й връзки били мимолетни, а децата й пък – пръснати по всичките краища на света.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2018. HotArena | Всички права запазени